Haberler

Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş hakkındaki açıklamalarına hızlı bir yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın daha önce TFF'den memnun olduğuna dair örnekler vererek "paradoks" vurgusu yaptı. Fenerbahçe'nin açıklamasında, Galatasaray'ın geçmişte Türk hakemlerine güvendiğini belirten ifadeler ve TFF'ye memnuniyetini dile getiren söylemler örneklendirildi.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş için yaptığı açıklamalarına jet hızında yanıt verdi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, Galatasaray'ın daha önce TFF'den memnun olduğuna dair öreneklere yer verildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

PARADOKS: "Görünüşte" doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun, bir çelişki oluşturması, sezgiye karşı bir sonuç oluşturması anlamındaki kelimedir.

ÖRNEK: 3 Mart 2024: Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yabancı hakem isteğine yanıt: "Türk hakemlerine güveniyoruz!"

14 Aralık 2023: Soru: "TFF'den memnun musunuz?" Dursun Özbek: "Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik."

Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks

NE OLMUŞTU?

Galatasaray, "Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Gaziantep FK-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Alanyaspor, Fenerbahçe-Kasımpaşa ve son olarak Fenerbahçe-Pendikspor maçları... Kararlarıyla maçı bir taraftan alıp diğerine veren, özellikle son dakikalarda yaptığı operasyonlarla rakiplerin kazanmasını imkansız hale getiren Arda Kardeşler, Mustafa İlker Coşkun, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Çetin, Çağdaş Altay, Erkan Engin, Cihan Aydın ve Kadir Sağlam isimli hakemlere ne gibi yaptırımlarda bulunulacaktır?"

"Türk futbolunda kulağının üzerine yatılacak dönemin sonuna çoktan gelinmiştir! Türk futbolunu rahatlatmak, gerçekleri ve adil kararları, tüm futbolseverlerle ve taraflı-tarafsız tüm kesimlerle paylaşmak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaçamayacağı görevidir. Bu görevleri bugüne kadar yapamayan federasyon ya bu zorunluluğunu yerine getirmelidir ya da 24 Şubat'taki açıklamamızda belirttiğimiz gibi TFF ve kurulları olarak gerekli kararı almalıdır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

500

Yorumlar (13)

Şükrü Polat:

Sari,Kırmızı,Mor,Pembe.. gs, LGBT kuruluşudur. Ciddiye almamak lazım

65
29
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

TÜRK HAKEME GÜVEN BAŞKA ART NİYETLİ HAKEME TEPKİ BAŞKA BİR ŞEY...

49
41
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

fenerasyon diye boşuna demiyorlar fenerbahçe pendilkspor maçında olanları herkes gördü

32
54
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Evet gs antalyaspor maçındada görmüşlerdi.

yanıt54
yanıt18
Mehmet Ceylan:

Sivas-gs maçında da: ofsaytımsı

yanıt39
yanıt7
Kemal Demir:

Hali sahada oynanan futbol bile bu ligden daha güzel ama iki kulüp ne hikmetse birbirlerine laf atmaktan baska birsey yapmıyorlar her mac sonrası bos boş kavga edeceklerine alt yapıya ve gençlere onem versinler de ülkenin futbolu düzelsin ama nerede dertleri futbol degil guc kavgasi bunlar yüzünden futboldan soğuduk.

19
4
yanıtYanıtla
ümit eşref:

TİPİK ŞİKESARAY ALGILARI FENERBAHÇE ÜZERİNE ÇEVİRİP KENDİLERİNE VERİLENLERİ NORMALLEŞTİRİYOR. SEN OFSAYTIMSI İLE YAMUK ÇİZİLEN OFSAYT ÇİZGİSİYLE FAUL OLMAYAN POZİSYONDA RAKİBE KIRMIZI KART GÖSTERİLEN HAKEMLERİN HER MAÇ DİREKT KATKISIYLA MAÇ KAZANAN CAMİASIN TÜRK FUTBOLU İLE EN SON YORUM YAPACAK CAMİASIN TÜRK FUTBOLUNU SİZ BU HALE GETİRDİNİZ.

15
4
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Spor yasası değişsin. Spor yöneticileri beyan ettikleri yalan yanlış her şeyden sorumlu olup toplulukları kışkırtmaktan yargılansın. Federasyon hatalı yönetilen her maçın hesabını versin. Hakemler bariz hataları tespit edildiğinde hakemlikten men edilsin. Hiç bir doktorun yanlış görüp yanlış organı ameliyat ettiği görülmüş mü.

9
1
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Spor yorumcuları diye geçinen zavallılar taraflı yorum yaptıkları anda yorumculuktan men edilsin. Gazete veya gazetenin internet yayınları spora kapatılsın. KİMSENİN SPOR ADI ALTINDA MİLLETİ KIŞKIRTMAYA HAKKI YOK. Suçlular cezalansın.

5
1
yanıtYanıtla
Ali Harmanci:

İki büyük kulübün başkanı sınız ama işinizi karşılıklı atışmalarla pisliyorsunuz. Bırakında bu liğin hali ne olacak böyle

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title