Haberler

    Fenerbahçe'den Fernandao Bombası

    Son yılların transferdeki en sessiz takımı Fenerbahçe'nin listesinin en başında Bursaspor'un kontrat uzatamadığı Fernandao var.

    Webo hariç mevcut santrforların sözleşmeleri devam etse de bu ikiliye gelen teklifler artık değerlendirilmeye alınacak. F.Bahçe'nin liste başı Timsah'ın kontrat uzatamadığı Fernandao.

    Yabancı sınırlamasındaki artış üzerine devre arası yapılamayan hücumcu takviyesini haziran ayına bırakan sarı-lacivertliler listenin ilk sırasına Bursaspor’un süper golcüsü Fernandao’yu aldı.

    Sow ve Emenike’nin sözleşmeleri devam etse de bu ikilinin gol yollarındaki beceriksizliğinden usanan F.Bahçe yönetimi, söz konusu futbolculara gelecek teklifleri hemen değerlendirmeye alacak. Teknik heyetin yakından takip ettiği Fernandao’nun yeşil-beyazlılarla kontrat uzatmamış olması yöneticilerin iştahını kabartırken, 2016 mayısına kadar tapusu Atletico Paranaense’de olan oyuncuyla cüzi bir rakam karşılığında anlaşılması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title