Haberler

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de, idari menajerlikle sportif direktörlüğün birleştiği bir göreve getirilecek

    Güncelleme:

    Sezonun sonunda futbolu bırakması beklenen Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'de alacağı görev ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, Emre'ye idari menajerlikle sportif direktörlüğün harmanlanmış bir modelini görev olarak verecek ve tecrübeli ismin alacağı görev, Türkiye'de bir ilk olacak.

    Fenerbahçe'de bu sezon kaptanlık yapan, futbolu bırakacağını net olarak açıklamasa da, kurduğu cümlelerde aktif futbol hayatını bu yıl noktalamayı planladığını açığa vuran Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon idari menajerlikle sportif direktörlüğün harmanlanmış bir modelini sahaya yansıtacağı tahmin ediliyor.

    Milan'da Paolo Maldini, Benfica'da Rui Costa, Ajax'ta Van der Sar ve Marc Overmars, efsane oldukları kulüplerine sportif direktör olarak hizmet verirken, Emre de bu akımın Türkiye'deki temsilcisi olacak. Emre Belözoğlu'nun bu pozisyonu, Türkiye'de bir ilk olarak tarihe geçecek.

    TÜM SORUMLULUĞU SIRTLANACAK

    Avrupa'daki örnekleri gibi kulübede oturmayıp, protokol veya kulübe arkasındaki tribünde maçları takip etmesi beklenen Emre, her türlü sorumluluğu da sırtlayacak. Futbolun içinden geldiği için her soruna vakıf olan, tecrübesi sayesinde dünyada vitrini olan tecrübeli oyuncu, yepyeni bir anlayışla takımda futbolcular ve yönetim arasında köprü olacak. Belözoğlu, hem futbolcuların dilinden anlayan bir ağabey olarak hem de transferde tek yetkili isim olarak F.Bahçe'ye hizmet verecek.

    KULÜP EVLADINA GÜVENECEK

    Giuliano Terraneo ve Damien Comolli ile sportif direktörlükte hüsran yaşayan yönetim, bu acı tecrübelerin ardından tek çıkışı, 'kulübün evladı' olarak görülen, sarı lacivertlilerde efsane olmuş bir isimde görüyor. Bu konuda kararlı olan yöneticilerin, bu fikri Emre'ye ilettikleri de gelen haberler arasında. Camiaya hizmet için her görevi almaya hazır olduğunu söyleyen Emre'nin de bu konuya sıcak baktığı ve yeni görevi için şimdiden fikir alış verişlerine başladığı konuşuluyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe Benfica Futbol Spor Haberler

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

    Bakmadan Geçme

    Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    500

    Yorumlar (7)

    Dadaş:

    Fenerbahçe ne kötü idare ediliyor.

    7
    9
    yanıtYanıtla
    Ejderha:

    Sonunda doğru kararlar almaya başladınız, canabı Allah seninle olsun EMRE kardeşim. REPUBLİC OF FENERBAHÇE

    4
    5
    yanıtYanıtla
    SOKAKTAKİ FB li:

    Ne ilki aga, nereye götürmeye çalışıyolar bu kulübü, Daum un Teknik direktör olduğu dönemde Aykut KOCAMAN neydi, şike diye inlettikleri sezonda KOCAMAN ın yaptığı görevlerin haddi hesabı okunmaz iken şimdiki yöneticilerin Önce KOCAMAN ı göndererek yaptıkları yanlış hala devam ediyor. Şu salgın atlatılır atlatımaz Sn KOCAMAN ın acilen görev alması gerekir, aksi halde bunların elinde FB oyuncak ve deneme tahtasına döner

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tuncay:

    UEFA kupası kaldırmış adam, tecrübeli

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Faruk:

    Emreyi tam yetkili olark göreve getiriyorsan emre hocayı kendi seçecek emre ve hoca takımı kuracak başkanda hertürlü başarı ve başarısızlıgıda emreye soracak ve gençlerin önü açılacak yapancı sayısını düşürülecek genclere daha fazla şans verilecek gelecek alt yapıda

    0
    0
    yanıtYanıtla
    AS.01 YENERBAHÇELİ:

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ahmet:

    Çok iyi olur sportmenliğiyle hep örnek olmuştur gençlere zaten sportmen kalecimiz de orada sıra bizde şimdi biz de sportmen üç numarayı getiririz ülke gençlerimizin örnek alacağı insanlar bunlar bunları hep yaşatalım vitrinde kalsınlar ne güzel büyük maçlar olaysız geçmeye başlamıştı üç kişi bütün taraftarları birbirine düşürüyordu sevinmiştik yarım kaldı elimizdekiler gitmeden getirmeyin hepsi fazla gelir bu lige

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title