Haberler

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dusan Tadic, İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da teklif yaptığı Dusan Tadic'in İstanbul'a getirildiğini duyurdu. Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklamada, "Dusan Tadic'in transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmış ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübümüze davet edilmiştir" denildi.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Ajax'tan ayrılan yıldız futbolcu Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi.

RESMİ İMZA KISA SÜREDE ATILACAK

Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklamada sağlık kontrollerinin ardından yıldız oyuncuyla sözleşme görüşmelerinin tamamlanacağı ve ardından resmi imzanın atılacağına yer verildi.

TERCİHİ FENERBAHÇE OLDU

Hollanda basınından De Telegraaf'ta yer alan habere göre, Ajax ile sözleşmesini resmen feshettiğinden itibaren Dusan Tadic'in menajerine 6'sı Suudi Arabistan'dan olmak üzere 30 kulübün resmi teklifte bulunduğu ancak oyuncunun tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığı belirtildi.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Tadic kariyeri boyunca Vojvodina, Groningen, Twente, Southampton ve Ajax formaları giydi. Sırp futbolcu, kulüp kariyerinde 660 resmi maça çıkarken 202 gol attı ve 232 asist yaptı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dusan Tadic, İstanbul'a geldi

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (3)

Nilay Durmaz:

Kulüplerimiz 50 yıl oncesinin kafasında devam ediyor.Sanki dünyada başka oyuncu kalmamış gibi birbirlerinin alacakları topçulara salça oluyorlar. Yabancı da kral gibi pazarlık yapıyor fiyat yükseltiyor.Kendinizi kullandirmayin artık elin yabancisina

39
0
yanıtYanıtla
Atilla Kahraman Kahraman:

Tebrikler Nilay hanım .çok güzel tespit olmuş..sizin gibi futboldan anlayan bayanların olması çok güzel..

yanıt5
yanıt0
Murat Gün:

Bu Fenerbahçe her sene böyle topluyor sonra patlıyor bide öyle herkese salça olunmaz ögrenin artık irfan can ve Hakan patladı sizde inşaallah buda patlar

14
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title