Haberler

    Fenerbahçe'den Beş Yıllık İmza

    Avea ile Fenercell arasındaki işbirliğinin 5 yıl daha uzatıldığı açıklandı.

    Fenercell ile yapılan yeni işbirliği ve gelecek dönemlere ait bilgiler İstanbul'da düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

    Toplantıya Avea CEO'su Erkan Akdemir, Fenerbahçe Asbaşkanı Turhan Şahin, futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ile Kadlec katıldı. Avea CEO'su Erkan Akdemir, Fenercell ile işbirliklerini 5 yıl daha uzatma kararı aldıklarını açıkladı. Şirket olarak futboldaki forma sponsorluklarından çekildiklerini hatırlatan Akdemir, "Şu anda yeni arayışlara girdik. Fenercell ile olan sözleşmemizi 5 yıl daha uzattık.

    Fenerbahçe Stadı'nda Fenerbahçe Kulübü'ne başka alanlarda destek vermeye çalışacağız." diye konuştu. Tanıtım toplantısında yer alan Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, "Fenercell'li olmaktan dolayı mutluyuz. Hem biz kazanıyoruz. Hem kulübümüz kazanıyoruz. Yeni bir anlaşma yapıldı. 5 senelik oldu. Hepimize hayırlı olsun." dedi. Sarı lacivertli ekibin Çek oyuncusu Michal Kadlec de yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe için burdayız. Hepimiz için özel bir gün." diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Michal Kadlec İstanbul Avea Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title