Haberler

Fenerbahçe'de Valbuena Krizi Çıktı: Yerini Kaybedip Tribünlere Oynuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Valbuena'nın saha içindeki tavırları takım arkadaşlarını kızdırdı: Çok top oynuyor, topu fazla kullanıyor, yerini kaybedip tribünlere oynuyor.

Fenerbahçe taraftarının takımdaki en beğendiği isim olan Mathieu Valbuena'nın saha içi ve dışındaki tavırları yönetim ve takım arkadaşları tarafından tepkiye neden oldu. Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre özellikle Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrası tek başına tribünleri selamlayan ve alkışlayan Fransız yıldızın, bu hareketi, takım içinde 'Sadece kendisi mi savaşıyor!' tepkisine neden oldu. Ayrıca Fransız yıldıza yapılan "Çok top istiyor, topu fazla kullanıyor, yerini kaybedip tribünlere oynuyor" eleştirilerini de beraberinde getirdi.

KOCAMAN SAHA İÇİNDEKİ YÜKÜNÜ AZALTACAK

Teknik heyet oluşan bu rahatsızlık sonrası Valbuena ile bir görüşme yaparak, kaybedilen bir maç sonrasında tek başına tribünleri selamlamasının takım ruhuna zarar verebileceği mesajını iletti. Aykut Kocaman'ın yeni transferlerle birlikte takımın bir bütün halinde hareket etmesinin ardından, özellikle topun paylaşımı konusunda diğer oyunculara da sorumluluk yükleyeceği ve böylelikle Valbuena'nın saha içinde üzerindeki yükün azaltılacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mathieu Valbuena Volkan Demir Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title