Haberler

Fenerbahçe'de Olaylı İdman

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sabah antremanında Emre Belözoğlu ve Orhan Şam birbirine girdi.

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Viktoria Plzen maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu ve Orhan Şam ufak çaplı bir tartışma yaşadı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda, Orhan Şam ile genç futbolcu Beykan Şimşek arasında başlayan tartışma, daha sonra Emre Belözoğlu ile Orhan Şam arasında tartışmaya neden oldu.

Yapılan çalışmada bir pozisyonda birlikte kafa topuna çıkan Orhan Şam ve Beykan Şimşek, sertlik nedeniyle tartışma yaşadı. Yakında bulunan Cristian iki futbolcunun arasına girerken, Serdar Kesimal Beykan'ı Orhan'ın yanından uzaklaştırdı. Daha sonra Emre Belözoğlu, Orhan Şam'ın yanına gelerek takım arkadaşıyla konuştu. İkili arasında da sözlü tartışma yaşanırken, diğer futbolcular iki oyuncuyu birbirinden uzaklaştırıp tartışmanın büyümesini önledi.

Tartışma antrenör İsmail Kartal'ın araya girmesiyle son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Belözoğlu Beykan Şimşek Fenerbahçe Orhan Şam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title