Haberler

Fenerbahçe'de Krasic, Geri Döndü

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezonu A2 takımıyla geçiren Sırp futbolcu Milos Krasiç, teknik direktör Pereira'nın isteği doğrultusunda tekrar A takıma döndü.

Bursaspor'dan Fernandao ve Şener, Lille'den Kjaer, Manchester United'dan Nani'yle anlaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan sürpriz bir karar geldi.

KRASIC'E PİYANGO VURDU

25 Haziran'da başlayacak kampa tüm transferlerin yetişmesi için transfere hız veren veren Fenerbahçe'de unutulan futbolcu Milos Krasic, geri dönüyor. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Sırp futbolcuyu, kamp kadrosuna aldığı bildirildi.

KRASIC'İ GÖRÜP ONA GÖRE KARAR VERECEK

Krasiç'i görüp kesin kararını bu şekilde vermek isteyen Portekizli çalıştırıcı, nihai kadroyu kamptan sonra şekillendirecek. Pereira'nın Sırp futbolcuyu beğenmesi durumunda bazı olası transferlerden vazgeçebileceği belirtildi.

BEKLENENİ VEREMEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Milos Krasic, dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman, tarafından Juventus'tan 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu ancak bekleneni veremeyen Sırp futbolcu A2 takımına gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Milos Krasic Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024 Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500

Yorumlar (13)

murat fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Pereira krasic i baştan yaratacak

25
1
yanıtYanıtla
8TAŞ:

eski formunun yarısını yakalasa yeter , eğer form tutatArsa bence bu senenin en büyük tranferlerinden biri olur , zor amaa olabilir?? !

12
2
yanıtYanıtla
murat fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yeni bir efsane mi doguyorrr

10
2
yanıtYanıtla
fb.li:

Eğer bu hoca bu Krasiçi oynatabilirse yılın en büyük transferi olur. . Bu adamın oynamayışında bence başka bir sorun vardı ama ne?. . . Bazı futbolcular bilerek tam randıman vermiyor bence. . Kesin bir huzursuzluk var. .

10
1
yanıtYanıtla
realite:

zaman kazanma taktiği. . . . yatarak para alan krasiç azcık perreirayı görse 1 yıl daha yatar. . . adamın yürüyecek hali yok bi göreyim demiş şaka gibi. .

4
4
yanıtYanıtla
realite:

3 ligde oynayamaz. . . . adamın ilikleri kurumuş. . . tipi bile votkaya dönmüş. . . yıllık 10 trilyon alıyor dile kolay. . . . gidermi sizce. .

4
3
yanıtYanıtla
gurbetci:

ya bu adam aslinda fena degildi ne oldu buna böyle??

4
0
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

İyi ki döndü. Fenerin yıldızı olacak işte bu Adam. Tükiye de iyi tecrübe kazand bu sene bunun meyvelerini toplarız. Bu takım bu sene yine şampiyon olamasa da 2. veya 3. kesin olur. . Aziz başkan ve Krasiç de başarının mimarlarından olurlar. Emre ve Volkan''ı da yabana atmamak lazım. Bu iki emektarın bu yıl ki başarıda büyük payı vardı. Artık bu sene el el verip şikeci imajını silmemiz lazm. Bir de başkan şike davasından beraat etttirilirse tamam.

3
1
yanıtYanıtla
Önemli DeğilMobil-IOS:

Ne kadar zengin ülkeyiz. Elin yabancısına oynamadan tonla para kazandırıyoruz. Bundan daha iyi top oynayan yüzlerce Türk futbolcu var. Yazık.

2
2
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Ulan hep yalandir, bu adami satmak icin aliyorlar kadroya belki , gorulmeyen bir sey yoksa nasil satilir

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title