Haberler

Fenerbahçe'de artık ona verilecek forma yok! Ozan Tufan ezeli rakibe gidiyor hem de bedavaya

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kendisine verilen şansları iyi değerlendiremeyen ve kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın yeni sezonda Beşiktaş'a gideceği iddia edildi. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan milli futbolcunun, bonservisini eline alması durumunda siyah-beyazlı kulübe imza atacağı öğrenildi.

Kadro dışı kalması sonrası Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Milli futbolcunun yeni rotasının Beşiktaş olacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de artık ona verilecek forma yok! Ozan Tufan ezeli rakibe gidiyor hem de bedavaya

AHMET NUR ÇEBİ İLE ALİ KOÇ GÖRÜŞECEK İDDİASI

Fotospor'un haberine göre, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve sezon sonu yolların ayrılması beklenen Ozan Tufan, sarı-lacivertlilerden bonservisini almayı başarırsa Beşiktaş'a imza atacak. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael de Ozan Tufan'ın transferine onay verdi. Haberde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin 27 yaşındaki orta saha için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşeceği de belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Hüseyin Ataoğlu:

Böyle bişey olabilir mi ya.... İstemiyoruz beşiktaşta

27
5
yanıtYanıtla
sedat :

Gidişi olsun da dönüşü olmasın inşallah. Her seferinde gönderiyoruz. Dönünce iyi bir şeyler bekliyoruz. Ama hayal kırıklığından başka bir şey yok.

13
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Beşiktaşa layık :)

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title