Haberler

Fenerbahçe, Benfica'yı Elerse PAOK - Spartak Moskova Eşleşmesinin Galibiyle Karşılaşacak

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica ile eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe, turu geçmesi halinde PAOK - Spartak Moskova mücadelesini kazanan takımla karşılaşacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki turnuvaları UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı.

"Şampiyonlar rotası" ve "Lig rotası" şeklinde iki ayrı bölüme ayrılan UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde, Lig rotasında yer alan eşleşmeler, Rusya ile Ukrayna takımlarının birbiriyle oynamama kuralı nedeniyle netleşti. Buna göre play-off turunda, 3. ön elemede seribaşı olan Benfica- Fenerbahçe eşleşmesinin galibi, PAOK- Spartak Moskova eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Slavia Prag-Dinamo Kiev ile Standard Liege-Ajax karşılaşmalarını üstün tamamlayanlar da gruplara kalabilmek için karşı karşıya gelecek.

TUR GEÇİLİRSE İLK MAÇ KADIKÖY'DE

Fenerbahçe, Benfica engelini geçerse play-off turunda ilk maçı PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin kazananıyla Kadıköy'de oynayacak.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları 21-22, rövanşları ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spartak Moskova Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Sağlıklı bir ilişki yaşamak isteyenler buraya! İşte ilişkinin başında karşı tarafa sorulması gereken sorular... BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500

Yorumlar (11)

FAHRETTİN DELİFİŞEK:

BOL ŞANS BENFİCA DEMEME GEREK YOK ÇÜNKÜ HER TÜRLÜ TURU GEÇECEK MAÇI İZLEMEYE BİLE DEĞMEZ :)))

4
8
yanıtYanıtla
huseyinn:

bu takım hayatta benfica''yı falan eleyemez! şeş kaza ikinci oldu!!!

4
6
yanıtYanıtla
tarih tekerrürden ibaret benfica 7-fb 1:

fenerin tur atlayabilmesi için tek olasılık ali palabıyıkın febe - benfica maçına verilmesiydi. başka şekilde tur atlayamaz febe

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet yilmaz:

6s limisin nesin. FB sana iyi koymuş anlaşılan.

yanıt5
yanıt4
MANE:

Hayatin gerçekleri benfica her türlü eler

3
4
yanıtYanıtla
YENGEÇ RIZA:

HAYALLER BENFİCA GERÇEKLER SÜPER LİG FB BENFİCA YI ELEYEMEZ , GS DA AVRUPADA Bİ HALT YİYEMEZ, AKŞAM OYNADIĞI FUTBOLU GÖRDÜK YENGEÇ FUTBOLU , BJK YI GEÇEN SENE GÖRDÜK VİDA REAL MAÇINDA VİDALAMADIMI ŞİMDİ BÜYÜK OYUNCU YERSEN.

6
1
yanıtYanıtla
Antitank:

Sanki Fenrbahce kolayca Benficayi gececek mis gibi bir hava var. Sonraki rakipten söz edilmesi garip. Ilkönce Fenerbahce bir Benfica yi gecsin sonra ki rakip e daha sonra bakariz.

3
2
yanıtYanıtla
VURDUGOLOLDU:

ARKADAŞLAR YAPMAYIN! BİRLİK ZAMANI. ELİN GAVURUNU MU TUTALIM! BOL ŞANS BENFICA! :-)))

5
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

BASİT BİR ADAM DA OLABİLİRSİN BASİT BİR MADAM DA. . .

yanıt0
yanıt0
Emekli hakim Iyı okuyun:

Paok cıkar nagadar fetocu hain var maca gider Paoku tutar bide yangın orda cıkar

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title