Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Can Bartu'nun Son İsteğini Açıkladı!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 83 yaşında vefat eden Can Bartu'nun evine taziye ziyaretinde bulundu. Koç, "Birkaç gün önce Can Bartu ile konuştuğumuz zaman Ankaragücü maçı geçsin yorumlarımı yapayım, akşam hafta sonunu planlarız demişti. Eşi ve kızıyla beraber hafta sonu maça gelmek istiyordu. Kısmet değilmiş." dedi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Can Bartu'nun vefatından dolayı evine taziye ziyaretinde bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe için acı bir gün olduğunu belirten Koç, "Yaşayan efsanemiz Sinyor Can Bartu'yu kaybettik. Kendisi bir süredir tedavi görüyordu. Ama aslında biz bugün Pazar günkü maçın organizasyonunu yapacaktık. Birkaç gün önce konuştuğumuz zaman Ankaragücü maçı geçsin yorumlarımı yapayım, akşam hafta sonunu planlarız demişti. Eşi ve kızıyla beraber hafta sonu maça gelmek istiyordu. Kısmet değilmiş.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Can Bartu'nun Son İsteğini Açıkladı!

"ÜLKER STADINDA TÖREN DÜZENLEYECEĞİZ"

İçeride aileyle beraber yarının planlarını yaptık. Yarın cenaze namazı Marmara İlahiyat Camii'nde kılınacak. Ondan önce stadımızda 10.30'da tören düzenleyeceğiz. Tören tüm taraftara, halka açıktır. Hepimiz için acı bir gün başımız sağ olsun. Can Bartu hem kişiliğiyle hem tarihiyle hem yaptıklarıyla spor hayatından sonraki Fenerbahçe'deki konumuyla bambaşka biriydi. İyi ki vardı. İyi ki Fenerbahçeli'ydi. Bizlere çok şey kattı. Onu da en hakiki şekilde yarın uğurlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ankaragücü Can Bartu Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

AbdoMobil-IOS:

Böyle bir günde kendini bilmez yaratıkların yorumları çok acı... GS taraftarı olarak tüm FB camiasına ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

14
1
yanıtYanıtla
FATİH:

bu sefer GS alır affetmez

5
9
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Sen yenisin anlaşılan. Abilerine sor sana anlatsın lar. ...

yanıt7
yanıt1
Ahmet:

Çin cinlu siz ancak

yanıt0
yanıt0
Allah mekanını cennet eylesin:

Sinyor Bartu efendiliği ile Türk sporunun gururu olmuştur bir GS taraftarı olarak ailesine Fenerbahçe camiasına tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

10
1
yanıtYanıtla
Karalastikli:

''''Fener ol''''sun herkes dedi derse şaşırmam, para koparmak, keriz silkelemek için her yolu deniyor yöneticiler. Birde sinyor nedir yahu, oldu olucak külleri savurun rüzgara. .

4
6
yanıtYanıtla
borucu:

lan kitapsız nerende kaşıntı var.

yanıt0
yanıt0
FENERBAHÇE HEP ÖLDÜRÜYOR 2 ÖLÜ 1 YARALI:

Can Bartu Fenerin şu acınacak halini gördüğünden öldü. Neden öldüğünü yazmamışlar. Sebebi belli. Fenerin ligdeki durumundan dolayı kalpten gitti. Dilencilik, son maçlarda yaşanılan travmalar, 3 temmuz, otobüs faciası, anons faciası, denizli faciası her şeyi yaşadık. 23 yaşındaki taraftarımız fb yüzünden kalp krizi geçirerek öldü. Stattan bir taraftarımız düştü. Yaşamadığımız 2 facia kaldı:Gs ye kadıköy''de yenilmek ve küme düşmek. Ha gayret ALİ KOÇ başaracaksın bunu !!!!!!

4
5
yanıtYanıtla
1907:

Şu an terbiyesizlik yaptığının farkındamısın. . Oğlum yaşındasın ama Adam olamamışsın. . Bu kafa ile de olucağını düşünmüyorum. . . Can Bartu Türk milletine mahel olmuş . . Ay yıldızlı formayı gurur ile giymiş. Nadide bir kişilktir. . En azından vefan olmasa bile 1 dakika saygı duy. . Teşekkürler

yanıt5
yanıt2
TÜMÜLÜS:

ADAM KAHRINDAN ÖLDÜ BEEE FENER OL

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title