Haberler

Fenerbahçe, Attila Szalai transferini resmen duyurdu! 4,5 yıllık sözleşme imzalandı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Macar futbolcu Attila Szalai ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kendisine Çubuklu formamızla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçemize hoş geldin Attila Szalai" denildi.

Sezon başında yaptığı 18 transfer ile takımı komple yenileyen Fenerbahçe, ara transfer döneminin de en hızlı takımı olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe Kulübü, Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'da forma giyen Macar stoper Attila Szalai ile 4,5 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Attila Szalai transferini resmen duyurdu! 4,5 yıllık sözleşme imzalandı

"FENERBAHÇEMİZE HOŞ GELDİN ATTİLA SZALAİ"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'da forma giyen Macar stoper Attila Szalai ile 4 buçuk yıllık anlaşma imzalamıştır. Kendisine Çubuklu formamızla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçemize hoş geldin Attila Szalai!" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kıbrıs Rum Kesimi Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (2)

Denetim sıfır:

ülkede her konuda olduğu gibi futbolda da denetim yok, nereden geliyor kardeşim bu değirmenin suyu, sezonda 20 oyuncu alıyorsunuz. Sattığınız 1-2 oyuncu.

1
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Bazen bi tane satarsin, ama adamakilli satarsin. . . UeFaya her detayinla tüm gelir giderler aciklanmakta. . . ama dogrudur Türk Kulübleri maddi sancalar görüyor, yalniz ordada yaratici olmak gerekir ve ne kadar caziplesirsen, o kadar bataklik cikma sansi artar. . . yalniz Realler, Barcalar, Milanlar, Juventuslar, Arsenaller, Chelsiler vs. . . aslinda borclularin önde gidenleri. . . yinede Marka degerlerini günden güne artirmaktalar. . . tuhaf ama böyle bi sey kapitalizim. . . borcunun üzerine borc vermeye bayilirlar. . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title