Haberler

Fenerbahçe açıkladı! Leonardo Bonucci, İstanbul'a geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına dünyaca ünlü İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile anlaştığını duyurdu. Bonucci'nin sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul'a geleceği belirtildi. Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a varışının bugün saat 18.30 sularında olması bekleniyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe, anlaşma sağladığı İtalya stoper Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a geleceğini duyurdu.

ANLAŞMA TAMAM

Sarı-lacivertliler, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a geleceğini açıkladı.

İşte sarı-lacivertlilerin açıklaması;

"Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul'a gelecektir."

Fenerbahçe açıkladı! Leonardo Bonucci, İstanbul'a geliyor

BU AKŞAM İSTANBUL'DA

İtalyan savunma oyuncusunun bugün (çarşamba) saat 18.30 sularında İstanbul'da olması bekleniyor. Leonardo Bonuccı İstanbul'a geliyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Bonucci Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Netherill:

hadi hakkımızda hayırlısı. bence frede alternatif bir ön libero lazım

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title