Haberler

Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi

Güncelleme:

Vedat Muriqi, A Milli Takım formasını giymek için Müfit Erkasap üzerinden Terim'e gönderilen mesajlar uzun süre cevapsız kaldı. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadı. Bunun üstüne golcü oyuncu Kosova'yı tercih etti.

Giresunspor'da oynadığı dönemde Vedat, Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulundu. Vatandaşlık şartlarına uyan Vedat'ın bu talebi kabul edildi ve Kosovalı oyuncu Şubat 2015'te TC nüfus cüzdanına kavuştu. Vedat Muriqi'nin bu hakkı elde etmesinin ardından, ikinci talebi ise Türkiye A Milli formasını giymek oldu.

Zira o dönem Kosova Milli Futbol Takımı yeni kurulmuştu ve hiçbir uluslararası başarısı ve tanınırlığı yoktu. Vedat Muriqi de Türk Milli Takımı'nın formasıyla hedeflerine yürümek ve dünyaya kendini tanıtmak arzusundaydı. Kosovalı golcü bu isteğini kulübüyle ve yakın çevresiyle paylaştı. Kendisine bu konuda yardımcı olunmasını istedi.

TERİM'E GÖNDERİLEN MESAJLAR CEVAPSIZ KALDI

Akşam'ın haberine göre; Onun bu isteği çeşitli kanallar tarafından dönemin Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e iletildi. Müfit Erkasap üzerinden Terim'e gönderilen mesajlar uzun süre cevapsız kaldı. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadı. Burak Yılmaz'ın, Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar ve Milli Takım'ın golcü sıkıntısı çekmesi, Kosovalı oyuncunun umutlarını artırıyordu ama beklentileri ne yazık ki boşa çıktı. A Milli Takım'ı daha fazla beklemek istemeyen Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı yetkililerinin önerisini kabul edip, Kosova'nın yolunu tuttu.

Fatih Terim, Vedat Muriqi'e A Milli Takım forması giydirmedi

BU KEZ TERİM'İ TERCİH ETMEDİ

2016'dan beri Kosova Milli Takımı'nın formasını giyen Vedat Muriqi, burada çok başarılı bir performans ortaya koydu. Özel ve resmi bugüne kadar 23 kez Kosova Milli Takımı'nın formasını giyen Vedat, 8 gol atarken, 3 de asist yaptı. İşin daha ilginç tarafı ise Vedat'ı Milli Takım'a çağırmayan Fatih Terim, onu sezon başında Galatasaray'a transfer etmek için yoğun çaba harcadı.

Vedat bu kez tercihini Terim'den yana değil, Fenerbahçe'den yana kullandı. Henüz 25 yaşında olan Vedat Muriqi, Kosova Milli Takımı'yla bizim resmi maçlarda hiç gol atamadığımız İngiltere'ye karşı deplasmanda oynadığı maçta 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Fenerbahçe Kosova Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (32)

GSLİ:

koç medyası iyi çalışıyor terimi yıpratma yalanlarından biri

18
29
yanıtYanıtla
TUNCAY:

Ciconlar ne korktunuz Koç Başkandan be :)))))

yanıt14
yanıt14
varcı:

tuncsy korkuyoruz tabii, bir gün sizi 2. lige düşürecek, var hakemleride kurtaramıyacak, kime güleceğiz o zaman diye korkuyoruz

yanıt6
yanıt6
hidayet-1:

terim adam degil sadece kendini ve gsyi düsünmüs milli takimin gelecegi kimin umrunda adam olsa milli takimdan tazminat almazdi parator egator kibir abidesi kendini begenmis ukala herif gerizekali terimo kebapcinin selami var

27
12
yanıtYanıtla
efe can:

kebabcinin mahkemede ifadesini okudun mu, en iyisi bir oku

yanıt9
yanıt5
efe can:

Ronaldo türk milli takiminda oynamak icin haber göndermisdi daha önce terim almamis, yaw millet aya gidiyo tr Yaya gidiyo, bos islerle ugrasiyonuz , calis calis calis , üret üret üret hicde bir sey yapamiyosaniz bir agac dikin,

12
6
yanıtYanıtla
DAMAT FERİT:

Galatasaray''ın Türkiyenin başına bela ettiği karakter yoksunu bir adam.

6
11
yanıtYanıtla
antiFB:

koskoca milli takım giresunsporda forma giyen birini mi alacak takıma. boş yapmayın. şu anda Şenol Güneş bile Fatih Terimin yabancı sınırıyla Türk futbolcuların avruapaya gitmesinin önünü açtı ve Fatih Terimin temellerini attığı takımın başında başarılı oldu.

4
13
yanıtYanıtla
yaw he hee:

Belli Gsde türk futbolcu oynatmıyor.

yanıt6
yanıt3
Halden:

Zerrece anlamıyorsun futboldan

yanıt4
yanıt3
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title