Haberler

Fatih Terim geri mi dönüyor? Galatasaray'da muhtemel başkan adaylarından ikisi İmparator'la çalışmak istiyor

Güncelleme:

Galatasaray, başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrası 1 ay içerisinde yeniden seçime gidecek. Taraftarlar yeni yönetimle birlikte Fatih Terim'in geri dönmesini isterken, muhtemel başkan adayları arasında deneyimli hocayla çalışacak 2 isim dikkat çekiyor. Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak'ın başkan seçilmesi halinde Terim'i göreve getirmek istediği düşünülüyor. Öte yandan Ünal Aysal, Eşref Hamamcıoğlu ya da Metin Öztürk başkan olursa deneyimli teknik direktörle çalışmayacak.

Galatasaray'da saatler süren tarihi genel kurul sonrası Başkan Burak Elmas ve yönetimi, mali açıdan ibra edilirken idari yönden ibra edilmedi. Bunun sonucunda 1 ay içerisinde seçime gitmek zorunda olan sarı-kırmızılı camiada başkan adayları şekillenmeye başladı. Metin Öztürk adaylığını resmen ilan ederken, 4 ismin de başkan adayı olması bekleniyor.

TARAFTAR, FATİH TERİM'İ İSTİYOR

Fanatik'in derlediği habere göre, Galatasaray'da taraftarlar Fatih Terim'in takımın başına geri dönmesini istiyor. Yeni gelecek yönetimin bu konudaki kararının ne olacağı merakla beklenirken, deneyimli hocayla çalışmaya sıcak bakan 2 isim var.

DURSUN ÖZBEK, FATİH TERİM'E SICAK BAKIYOR

Galatasaray'da daha önce de Fatih Terim ile çalışan Dursun Özbek, olası başkan adayları arasında Terim ile çalışmaya en yakın adaylardan biri. Dursun Özbek'in Galatasaray Başkanı seçilmesi durumunda Fatih Terim'i göreve getirmesi oldukça yüksek ihtimal.

ALBAYRAK, TERİM KOZUNU OYNAYABİLİR

Son seçimde Yiğit Şardan'ın listesinde yer alan tecrübeli yönetici Albayrak, daha önce birçok dönemde Fatih Terim ile çalışıp önemli başarılarda pay sahibi olmuştu. Albayrak'ın adaylık ihtimalinde Terim kozunu kullanmak isteyeceği muhakkak. Terim'in de Albayrak ile yeniden çalışmaya sıcak bakacağı öngörülebilir.

ÜNAL AYSAL İLE FATİH TERİM'İN ARASI BOZUK

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, hatırlanacağı gibi Fatih Terim ile olaylı bir şekilde yolları ayırmıştı. O günden bu yana da yaptığı açıklamalar ile Terim'i eleştirdi. Dolayısıyla Aysal'ın başkan seçilmesi durumunda Terim'le çalışması pek mümkün gözükmüyor.

HAMAMCIOĞLU VE ÖZTÜRK, FATİH TERİM'LE ÇALIŞMAYACAK

Son seçimde başkanlığı Burak Elmas'a 41 oy gibi az bir farkla kaybeden Hamamcıoğlu'nun seçimde aday olması yüksek ihtimal. Seçim döneminde Terim'e yönelik olumlu açıklamalar yapmayan Hamamcıoğlu'nun aday olup seçilmesi halinde Terim'le çalışması beklenmiyor. Burak Elmas ve yönetiminin göreve geldiği son seçimde 893 oy alan ve en fazla oy alan 3. aday olan Metin Öztürk'ün 30 gün içinde yapılması beklenen seçimde de aday olacak. Öztürk'ün de Terim'le çalışmaya çok sıcak bakmadığı biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eşref Hamamcıoğlu Metin Öztürk Burak Elmas Galatasaray Fatih Terim Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (4)

Hüseyin Civelek:

Evet Fatih Terimin bir çiftliği var,çiftliğinde kuzuları var,mee mee diye bağırır.....Koca Galatasaray ne hallere düşmüş,yazık.

40
34
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

he hamsi he

yanıt15
yanıt11
YİGİT TÜRKALP:

SÖZ 20.KEZ KOVULDUKTAN SONRA BAŞKAN OLARAK GELECEĞİM İMZA: FATİH TERİM (im-PARA-tor)

yanıt9
yanıt5
burakk:

Yok arkadaş kurtuluş yok. Aysal seçilirse olmaz tabii.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title