Haberler

Fatih Terim, Galatasaray kariyeri boyunca 31 maç ceza aldı

Güncelleme:

Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kart sonrası alacağı ceza merak edilen G.Saray teknik direktörü ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. "Sen hakem misin Mustafa Öğretmenoğlu! Bekçi bile olamazsın" sözleri nedeniyle en az 2 maç ceza alması beklenen Fatih Terim, Galatasaray kariyeri boyunca toplam 31 maç cezalı duruma düştü.

Galatasaray, Karagümrük maçında kırmızı kartla tribüne gönderilen teknik direktör Fatih Terim için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan çıkacak cezaya kilitlendi. Deneyimli teknik adam 69. dakikada Oğulcan'ın yerde kaldığı pozisyona devam diyen, itiraz eden Arda Turan'a sarı kart gösteren hakeme, "Sen hakem misin Mustafa Öğretmenoğlu" deyince kırmızı kart görmüş, sonra da "Sen bekçi bile olamazsın" sözleriyle tepkisine devam etmişti. Terim, Disiplin Talimatı'na aykırı olmasına rağmen maç sonrası sahaya da inmişti.

1996'DAN BU YANA 31 MAÇ CEZA

G.Saray'da 4 dönem görev alan Fatih Terim, 1996'dan bu yana toplam 31 maç ceza aldı. Geçen sezon Kayseri maçının ardından 4 müsabakadan men edildi. Takım Terim'siz 6 puan yitirdi. 2018-19'da G.Saray'ın teknik patronu, F,Bahçe derbisi sonrası hakeme yönelik hakareti ve flaş röportaj ve basın toplantısında sportmenliğe aykırı açıklamalardan 7 maç ceza aldı. Sonra sportmenliğe aykırı açıklamadan 3 maç daha kesildi.

KRİTİK CEZALAR

2018-19'da şampiyonluk için kritik öneme sahip 33. haftadaki Başakşehir maçından da Fatih Terim'e ceza çıktı. Tecrübeli teknik adam rakip takım antrenörüne saldırısı nedeniyle 3 maçla daha cezalandırılırken aynı sezonda aldığı ceza 13 maç oldu. 2012-13 sezonunda Mersin maçında 3 maç ceza aldı. Aynı sezonda Ordu karşılaşmasında ise 9 maç ceza verildi.

2019'DA SEVK EDİLSE DE CEZA ALMADI

Terim 2019'da ihraca rağmen Başakşehir maçı sonrası sahaya girip tedbire uymaması nedeniyle PFDK'ya sevk edilse de, isnat olunan ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza almamıştı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Öğretmenoğlu Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (8)

12345:

en fazla ceza terime verilmiş ama başkaları ağlıyor sürekli, terim kollanıyor diye bu nasıl iş a

14
10
yanıtYanıtla
aa:

AYNEN, ÖZELLİKLEDE FB. . .

yanıt5
yanıt4
ADALETLİ OLUN:

futbol sever olrak fatih terim, hasan şaş, volkan demirel, emre belezoğlu bunların yaptıkları doğrumuydu, büyük takımda olmasalar inan 5 katını alırlardı

yanıt3
yanıt0
BURAK:

Şu yaptığı hareketlerle 31 değil 61 maç almalıydı cezasını hep alt sınırdan çekti Term.

13
6
yanıtYanıtla
BİR GARİP 6S LİLER:

SİCİLİ BOZUK NET. 6S LİLER DAĞILIN;))

11
5
yanıtYanıtla
Fuzuli:

FUTBOLDAN MEN EDİLMELİ

8
4
yanıtYanıtla
ha:

11 maç olsa demek ki bi sezon beleş mangır cezalı şekilde geçirmiş

7
5
yanıtYanıtla
Nirvana:

Normal değil mi ? Terim Türk futbolundaki en antisportmen ( hadi çirkef demiyelim ) iki kişiden biri . Diğeri Aziz Yıldırımdı . Türk sporundan çok şükür uzaklaştı . Terim de artık uzak olsun spordan .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title