Haberler

Fatih Altaylı'nın "500 bin TL maaş alıyor" iddiasına Ersin Düzen'den sert yanıt: İspatlayamazsan ne yapacaksın?

Güncelleme:

Türk futbolunda dün gece yaşanan kaos ortamında, gazeteciler sert tartışmalar yaşadı. Rıdvan Dilmen'in sözlerini destekleyen Fatih Altaylı, TRT spikeri Ersin Düzen'in TRT ve TFF'den 500 bin TL maaş aldığını iddia etti. Ersin Düzen ise Fatih Altaylı'nın iddiasını sert bir dille yalanladı.

Tecrübeli gazeteci Fatih Altaylı, spor basınında yaşanan tartışmalara değindi ve TRT spikeri Ersin Düzen'le ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Altaylı canlı yayında Ersin Düzen ve Rıdvan Dilmen'le alakalı, "Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin %95'i doğrudur. %5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım." açıklamalarında bulundu.

ERSİN DÜZEN'DEN CEVAP: İSPATLAYAMAZSAN SEN NE YAPACAKSIN?

Ersin Düzen ise TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programı sırasında Altaylı'ya cevap verdi.

Düzen, Altaylı iddiasını ispatlamaya davet ederek, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" dedi.

"SÜREKLİ İNSANLAR BİRBİRİNE İFTİRA ATIYOR"

Açıklamalarının kariyerinin noktalanmasına neden olabileceğini vurgulayan Ersin Düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' ifadesini kullandı

Ersin Düzen ayrıca, söylenildiği gibi 500 bin TL değil bu rakamın onda biri kadar para aldığını ifade etti ve daha sonra moderatörlüğünü üstlendiği programı erkenden bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Ersin Düzen Spor Haberler

500

Yorumlar (81)

HD:

10 DA BİRİNİ ALMAN BİLE ÇOK SAÇMA NE İŞ YAPIYORSUNDA OKADAR PARA ALIYORSUNUZ MİLLET TE ENAYİ BU ASALAKLARI İZLİYOR MİLLET VEKİLİNDEN FAZLA PARA ALIYOR KİMSİN LA SEN.

5
10
yanıtYanıtla
adil insan:

millet saçma sapan dizilerden haftalık 100 bin alıyor adam aylık 50 bin almış çok mu

yanıt6
yanıt0
HD:

O SAÇMA SAPAN DİZİLERİ İZLEYENLERDE DE BEYİN YOKKİ. YARIM SAAT HANERLER VEYA BELGESEL İZLETEMEZSİN AMA 2 SAAT REKLAMLARLA BİRLİKTE TV8 İZLER O ANGUSLAR SONRADA ÖYLE BİR HAYAT İSTERLER EN SONUNDA MAHKEME SALONLARINI DOLDURURLAR. 50 BİN AZMI .

yanıt0
yanıt0
YORUMCU:

ALTAYLI HAKLI SONUÇTA 50 BİN TL DEN YILDA 600 EDER AZMI NEREDE YAŞIYORUZ. NE YAPIP NE ALIYORSUNUZ. HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEKTEN İNCE AYARLAR VERMEKTEN BAŞKA İŞİNİZ NE BENCE HERŞEYİNİZ İNCELENSİN.

6
7
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Kendi dediğine göre 50-60 bin lira maaşı var bu da demektir ki tv lerde maaşlar abd olçusunde ulkenin yuzde yetmişi somali seviyesinde hele hele devlet tv sinin dağıttığı paralara bak , futbolun profesoru olsan ne olacak 90 dakikayı 3 saat anlatıp devletten asgari ucretin 30 katı fazla maaş alıyorsa, ya ya ya şa şa şa diye ortalıkta dolaşanlara kapak olsun

11
2
yanıtYanıtla
SÖZLEŞME:

Onda biri yani 50 bin çok azmış be ersin düzen!

9
4
yanıtYanıtla
yuh:

asgari ücret mi alacak abartmayın bodrumda villa alanlar var

yanıt0
yanıt3
süper ultra lüks villa:

altaylı ne kadr alıyordur mesela:) ya da diğer gazeteciler. 50 bin tv için normal. DBölüm başı 150 bin TL alanlar var

yanıt0
yanıt1
YORUMCU:

KOCA TRT EKRANINDAN SANA BU SAVUNMA HAKKINI KİM VERİYOR . MUZ CUMHURİYETİMİ BURASISONUÇTA ELEMANSIN ORADA

5
7
yanıtYanıtla
. B:

Şimdi faturadaki trt payı bunlaramı gidiyor

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title