Haberler

Faal Hakemlerden Mehteranlı Açılış

Güncelleme:

2012 - 2013 sezonunun başlaması nedeniyle amatör ve profesyonel liglerde görev alacak hakemler ve gözlemciler 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen törenle yeni sezona merhaba dedi.

2012-2013 sezonunun başlaması nedeniyle amatör ve profesyonel liglerde görev alacak hakemler ve gözlemciler 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen törenle yeni sezona 'merhaba' dedi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesi tarafından organize edilen

sezon açılışında Mehteran takımı yoğun ilgi gördü.

Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene, TFFHGD Ankara Şubesi Başkanı Özgüç Türkalp, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Turgut Sığıç, Gençlik ve Spor Şube Müdürü İdris Beynazoğlu, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AAKSF) Başkanı Hüseyin Ar, TFFHGD Genel Sekreteri Ethem Atasoy, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Seyfi Gözaydın, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile hakemler ve eşleri katıldı.

Öte yandan törende Ankara bölgesi hakemlerinden İlker Coşkun, Ali Palabıyık, Yaşar Kemal Uğurlu, Cem Satman ile Erdinç Sezertam da törende yerini aldı.

Törende, FİFA yardımcı hakemlik kadrosunda bulunan ve hakemliği bırakan Sevcan Sungur plaket verildi. Ayrıca bir üst klasmana yükselen, hakem ve gözlemciler ile Ankara İl Hakem Kurulu'nda görev alanlara başarı belgeleri verildi.

Daha sonra Fomget Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı seğmen ekibi boy göstermesinin ardından, Mehteran takımı sahneye çıktı. İzleyenlerden alkış alan seğmenlere minikler de eşlik etti.

Mehteran takımı ise yeşil sahalarda az nadir görülen anların yaşanmasına neden olurken, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Tören, gerçekleştirlen mangal partisinin ardından sona erdi.

"CAMİAMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Törenin açılış konuşmasını yapan TFFHGD Ankara Şubesi Başkanı Özgüç Türkalp, görev geldiği 16 Şubat'tan itibaren 6 buçuk ay içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı.

19 Mayıs Stadı'nda, gözlemcilerin daha rahat müsabaka seyretmeleri ve hakemlerin eğitimlerinde kullanılmak üzere, kamera kayıt platformunu tamamladıklarını belirten Türkalp, "Çünkü en iyi eğitimin görsellikten geçtiğini düşünüyoruz. Bunu hakemlerimizin eğitiminde kullanmak üzere planlarımızın arasına aldık. Amatör futbol yönetim sistemi hakkında bazı gelişmeleri uygulamamız gerekiyor. Bu sistemi Cuma gününden itibaren web sitemize koyacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Türkalp, dernekçiliğin "bedelsiz ve karşılıksız hizmet etmek" olduğunu kaydederek, şunları kaydetti: "Genelde yalnız olan hakem ve gözlemci camiası verilen destekler sayesinde kendini geliştirmeye ve sosyal olarak kaynaşmaya çalışıyor. Camiamız her şeyin en iyisine layıktır. Biz de bunları elde etmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Tüm üyelerimizin sağlıklı ve başarı dolu bir sezon geçirmesini diliyorum."

"ANKARA'NIN BAŞARISI GİTTİKÇE TIRMANIYOR"

Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Turgut Sığıç ise, "Haftalık 120'ye yakın müsabakanın oynandığı Ankara bölgesinde, bu müsabakaları geçen sezon başarıyla yöneten Ankara hakemlerinin başarısı spor kamuoyunun takdirine şayandır" dedi.

Özellikle 90'lı yıllardan itibaren 12-14 hakemle temsil edilen Ankara'nın son yıllarda yine aynı yolda ivme kazandığını söyleyen Sığıç, şöyle konuştu: "Özellikle geçen sezon Spor Toto Süper Lig'e terfi eden 5 kişiden ikisinin Ankara hakemi olması bizi gururlandırdı ve gelecekle ilgili yüreklendirdi. Bu başarının gittikçe tırmanacağına inanıyorum. Bunun nedeni ise Ankara'daki tüm hakemlerimizin el ele, kol kola asla ayrılmayan bir bütünlük içerisinde hareket etmesi ve bunu da Türkiye'ye yansıtmasıdır. Ankara'nın geleceğinin çok parlak olacağını ve Spor Toto Süper Lig'de 5 yıl içerisinde en az 10 kişinin hakemlik yapacağına inananlardayım. 2012-13 sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özgüç Türkalp 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title