Haberler

Arda Turan'ın takımı Eyüpspor, 1. Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

Güncelleme:

TFF 1. Lig'de Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor, sahasında Altay'ı 4-1 mağlup etti ve bu sonuçla bitime 5 hafta kala tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi.

1. Lig'in 29. haftasında Eyüpspor, sahasında Altay ile karşı karşıya geldi. Eyüp Stadyumu'ndaki maçı ev sahibi ekip 4-1'lik skorla kazandı.

MAÇTA GOLLER ART ARDA GELDİ

Eyüpspor, 8. dakikada Gianni Bruno ile öne geçti. Altay, 14'te Deniz Kadah ile skoru eşitledi. Eyüpspor, 23'te Recep Niyaz'ın attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Arda Turan'ın takımı Eyüpspor, 1. Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

TARİHİNDE İLK KEZ

Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor'da ilk golü atan Gianni Bruno, 55'te bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1 yaptı. İstanbul ekibinde 64'te kazanılan penaltıda topun başına Adrien Regattin geçti. Regattin, penaltıdan attığı golle maçın skorunu 4-1 olarak belirledi. Bu sonucun ardından Eyüpspor, 29 hafta sonunda puanını 67'ye yükseltti. İstanbul temsilcisi, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Arda Turan'ın takımı Eyüpspor, 1. Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

ARDA TURA'IN TAKIMI SÜPER LİG'E YÜKSELDİ

Süper Lig'i garantileyen Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Manisa FK deplasmanına gidecek. Altay, sahasında Çorum FK'yı ağırlayacak. Kariyerinde ilk teknik direktörlük heyecanını Eyüpspor'da yaşayan Arda Turan, ilk takımında şampiyonluk sevinci yaşadı.

"BAŞKANIM BANA ÇOK GÜVENDİ"

Şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Her zaman başkanım bana çok güvendi. NBA'de şampiyon olunca kulüp sahipleri kupayı kaldırıyor. En çok hak eden o. Her şey için teşekkür ediyorum." dedi.

"BİRLİKTE AVRUPA KUPASI KALDIRACAĞIZ"

İstanbul ekibinin başkanı Murat Özkaya ise, "Siz Türkiye'de yeni bir hocanın gelişini görüyorsunuz. Dünya üzerinde bizim gururumuz olacak. Ben, kulübüm ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ondan bir istediğim daha var, Dünya Kupası'nı kaldırmasını istiyorum. Biz birlikte Avrupa Kupası kaldıracağız." sözlerini sarf etti.

Arda Turan'ın takımı Eyüpspor, 1. Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Eyüpspor Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (10)

İlhan Binen:

Amed Spora başarılar diliyorum tekrardan kaldığı yerden devam eder, Allah'ın izniyle gelecek sezon ligde güreceğiz amed sporu ????????????

16
49
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Gs hayırlı olsun bşr takım daha süper ligte önümüzdeki senede şampiyon gs tebrikler.

47
9
yanıtYanıtla
Oliver:

millete sallayacağınıza kendi meselelerinizi düzeltseniz adam olursunuz da belki, bu kafayla da zor be kardeşim işiniz...

yanıt1
yanıt0
duyarlı vatandaş:

Tebrikler fakat keşke Anadolu takımı süper ligde görsek İstanbul ligi olmuş neyse Pendik yer değiştirir sanki

36
1
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Futbol kariyerine saygı duyuyorum ama ülkenin en gereksiz isimlerinden birisi de bu adam. Türk futbolunun böyle primcilere ihtiyacı yok.

14
22
yanıtYanıtla
Murat DEMİR:

Çok fazla İstanbul takımı oldu. Ligin adına artık İstanbul ligi demek lazım.

31
1
yanıtYanıtla
Perwer:

Öncelikle kulübün ismi değiştirilmeli. Ne o öyle Eyüpspor? Türkiye’de neden hemen hemen her kulübün ismi sporla bitiyor? O spor, bu spor, şu spor, Falanca spor veya filanca spor gibi. Bana göre çok komik

5
10
yanıtYanıtla
Ertan YAZICI:

Seneye başarılar Arsaya Eyüp spora

2
1
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

ligi İstanbul takımlarından kurun olsun bitsin.

0
0
yanıtYanıtla
Atilla Tanin:

Durmadan aynı tezgah Eyüp çık Ümraniye gir Ümraniye çık Eyüp gir Hakemlere de bakmak lazım Hepsi de gs kongre üyesi Arda yı parlatmaya çalışıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title