Haberler

Eskişehirspor-Adanaspor maçının ardından

Güncelleme:

TFF 1'inci Lig'de 2'nci haftanın açılış maçında Eskişehirspor evinde Adanaspor ile golsüz beraber kaldı.

TFF 1'inci Lig'de 2'nci haftanın açılış maçında Eskişehirspor evinde Adanaspor ile golsüz beraber kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, sahadan berabere ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi. Adanaspor maçını kazanmak için çok çalıştıklarını ifade eden Özer, 'Adanaspor maçını kazanmak istiyorduk, çok iyi çalıştık. Oyuncularım elinden gelen mücadeleyi verdiler. Son derce memnunum oyunculardan, futbol netice oyunu, istenilen netice gelmezse eleştiriler olur. İki haftadır iyi mücadele ediyoruz ama gol yollarında problemimiz var. Bugün 5 net pozisyonumuz var ama son vuruşlarda sıkıntılar yaşıyoruz. Üzgünüm. keşke galip gelseydik. Bu şartlarda çok iyi mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. Taraftar bugün burada olsaydı daha baskılı oynardık, kalbiyle bizi desteklediğini biliyorum. İkinci yarıda kırmızı kart pozisyonu vardı, hakem verseydi rakip 10 kişi kalacaktı. Bazı mevkilerde sıkıntılarımız var biliyorsunuz. Elimizdeki kadroyu kullanmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor'a sahip çıkalım. İyi çalışıyoruz, özellikle ikinci yarıda pozisyonlar var, atsaydık çok farklı olabilirdi. Önümüzdeki Altay maçına bakıyoruz' dedi.

??GALİBİYET İÇİN GELMİŞTİK??

Adanaspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı da beraberliğin kendilerini üzdüğünü söyledi. Sahada gol arayan, golü isteyen bir Adanaspor olduğunu kaydeden Yazıcı şunları söyledi

'Biz bugün galibiyet için geldik, oyun planlarını da ona göre kurduk. Bir puan için sevinemedik. İlk yarıda 2 net pozisyonumuz var. Oyunda gol arayan, topu tutan, arayan, galibiyeti arayan bizdik. Rakibimizi iyi analiz ettik, kalabalık defans yaparak kontrataklarla çıkmaya çalıştılar. İkinci yarı değişikliklerle gol aradık. Yeni oyuncuları görmüş olduk, hem de gol aradık. Ama rakibimiz gole izin vermedi. Eskişehirspor'a başarılar diliyorum. İki takım da centilmence mücadele etti.?


- Rktaneskişehir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Adanaspor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title