Haberler

Eski Galatasaraylı Eboue, Küçücük Evde Yaşıyor: Hiç Param Kalmadı

Son dönemde eşine kaptırdığı para nedeniyle 5 kuruşsuz kalan Emmanuel Eboue'nin yaşadığı ev ortaya çıktı.

Son dönemde zor günler geçiren Emmanuel Eboue, Fransa'nın Canal Plus kanalına özel bir röportaj verdi. Eboue'nin röportajı evinde verdiği dikkatlerden kaçmadı. Evin oldukça küçük olduğu ve eşyaların toplu bir şekilde durduğu görülüyor.

İşte Eboue'nin çarpıcı röportajından satırbaşları:

"Bunu istemiyordum. Arsenal ve Galatasaray'la kazandığım tüm o başarılardan sonra... Kalbim kan ağlıyor. Bunları hak etmedim.

"HİÇ PARAM YOK"

Böyle şeyleri ancak filmlerde görürdüm. Çok zor. Ama başıma geldi. Hiç param yok. Buna inanmazdım. Evlendiğim, çocuk yaptığım kişi yüzünden böyle şeylerin başıma geleceğini düşünemezdim.

Paramın bittiğini, eşimden ayrıldıktan sonra, bankaya uğradığımda anladım. Ortak bir hesabımız vardı ve o bütün parayı çekmişti.

"EŞİME KAPTIRDIĞIM PARALARI GERİ İSTEMİYORUM"

Ben eşime kaptırdığım paraları geri istemiyorum, bağış gibi sayıyorum. Herkese ölmediğimi göstermek istiyorum.

Tek isteğim futbola geri dönmek. Hala yeteneğim var. Sahalara geri dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bağdat ya da Pakistan fark etmez. Oralara giderim, çünkü oynamayı seviyorum.

"EVDEN ATILMA OLASILIĞIM VAR"

Bavullarımla yaşıyorum çünkü evden atılma olasılığım var. Üzerimdeki baskı büyük. Abandone olmuş durumdayım çünkü ben çocuklarıma çok bağlıydım. Onlarla mutluydum, eğlenceliydim. Bugün artık yalnızım.

Futbol nankör. Futbol artık yetenek değil, para üzerine. Bu bir endüstri haline geldi. Arkadaşlarımı oynarken izliyorum.

"ARKADAŞIM KALMADI"

Onlar için mutlu oluyorum ancak içimden ağlıyorum. Tek başıma... Hiç arkadaşım yok. Oynadığım dönemden de arkadaşım kalmadı."

İntiharın eşiğine gelen ve bunu daha önceki röportajlarında ifade eden Eboue halen futbola geri dönmüş değil. Mirror gazetesine verdiği röportajın ardından Galatasaray ve Arsenal'in yardım için harekete geçtikleri belirtilmişti ancak bu konuda resmi bir gelişme olmadığı ortaya çıktı.

"YALNIZ DEĞİLSİN EBOUE"

Eboue'nin Mirror gazetesine verdiği röportajın ardından Galatasaray taraftarları Twitter'da #YalnızDeğilsinEboue hashtagiyle yıldız isme destek mesajlarında bulunmuşlardı.

Şimdilerde Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Hasan Şaş da, "Seni unutmadık, elimden geleni yapacağım" mesajını paylaşmıştı.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Eboue Galatasaray Fransa Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (25)

Rambo Dortmund:

Fenere gel toplari toplarsin kale arkasindan

7
14
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Tüm Conconlarin zoruna gitmis Feneeeeeeeeeeeeeeeer

yanıt2
yanıt2
Rambo Dortmund:

Hem ekmek, hemde su veririz birde akbil samandirada yatar kalkarsin sonrada Fenere dua edersin bol, bol cinconlardan sana hayir yok bunu hic unutma onlara jorgi haginin cep telefonunu bile caldilar

yanıt0
yanıt1
FENERLI-1:

KAZANDIGIN PARALARA HARAM PARA KARISMIS FETO PARASI ONDAN BOYLE OLMUSSUN

4
11
yanıtYanıtla
yusuf karakoç:

ALLAH isminden kork bilmeden yorum yapıyosun. . yarın sende bu duruma düşersin fb li olsaydı ne diycektin renklere göre insan olma. . .

yanıt1
yanıt0
Trajı Komik:

Galatasaray ın eli kime değiyorsa lanetleniyor arkadaş:)))

2
13
yanıtYanıtla
Obul:

Beter olun cin conlar

1
12
yanıtYanıtla
Şakir:

Koş fiko koş adam bedava. Hemen sözleşme imzala sen seversin bedava oyuncu almayı

6
4
yanıtYanıtla
bambam:

E hani Hasan Şaş yardım edecekti. Bi de bu adam trilyonları nasıl karısına kaptırmış anlamadım. Salakmısın sen.

8
1
yanıtYanıtla
Obul:

Cinconlar beter olun

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title