Haberler

Eski G.Saray başkanı Faruk Süren'den olay sözler: Mustafa Cengiz'in psikolojisi bozuk

Güncelleme:

Sarı-Kırmızılılar'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Mustafa Cengiz'in camiayı karıştıran açıklamaları ve Fatih Terim'in istifa durumu hakkında, "Ne diyeyim, Allah şifasını versin. Hastalıktan sonra psikolojisi çok bozuk. İçinde, aklında ne varsa söylüyor. Fatih Terim normal bir teknik direktör değil, Galatasaray onun yuvası, istifa etmez" diye konuştu.

Galatasaray'ın tarihine geçmiş isimlerden olan efsane başkan Farun Süren, camianın gündemine dair açıklamalar yaptı. Takvim'e konuşan Faruk Süren, Başkan Mustafa Cengiz'in gündemi sallayan demeçlerini ve Fatih Terim'in istifa ihtimalini değerlendirdi.

"HERHALDE HASTALIKTAN SONRA OLDU"

Mevcut Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarıyla ilgili Süren, "Ne diyeyim, Allah şifa versin. Herhalde hastalıktan sonra psikolojisi çok bozuk. İçinde, aklında ne varsa söylüyor" diye konuştu.

"NORMAL BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL"

Fatih Terim'in istifa edeceğiyle ilgili iddialar hakkında Süren, "Fatih Terim normal bir teknik direktör olsa istifa eder. Ama Fatih Terim normal bir teknik direktör değil. Galatasaray onun yuvası, Galatasaray'ı çok sever. Dilini ısırır, elini tutar, dilini tutar, kendini kontrol eder. İstifa etmez, lif bitince de bırakır. Zaten sözleşmesi bitiyor" değerlendirmesini yaptı.

"YASAKLAR SÜRERSE KONGRE OLMAZ"

Süren seçimlerle ilgili ise "17'sine kadar yasak var. Devam ederse zaten kongre olmaz. Ama 7 Mayıs'a kadar adaylar listelerini ve 100 imza ile birlikte vermek zorundalar" dedi.

Eski G.Saray başkanı Faruk Süren'den olay sözler: Mustafa Cengiz'in psikolojisi bozuk

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Faruk Süren Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title