Haberler

Eski Fenerbahçeli Mesut Özil, Galatasaray'ın yeni transferi Torreira hakkında konuştu: Müthiş oyuncu

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Aslan'a, galibiyeti getiren golü ise 90. dakikada Bafetimbi Gomis kaydetti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'in Torreira'yı çok beğendiğini aktardı.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor 1-0 mağlup etti. TV 8.5 ekranlarında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile konuştuğunu söyleyerek yıldız futbolcunun yaptığı yorumu canlı yayında aktardı.

Eski Fenerbahçeli Mesut Özil, Galatasaray'ın yeni transferi Torreira hakkında konuştu: Müthiş oyuncu

MESUT ÖZİL'İN TORREIRA YORUMU

Galatasaray'ın Arsenal'den yeni transferi Lucas Torreira ile ilgili olarak İngiliz ekibinden eski takım arkadaşı Mesut Özil konuştu. Canlı yayında Mesut Özil'in sözlerini aktaran Rıdvan Dilmen "Mesut Özil ile konuştum, 'Galatasaray çok iyi bir oyuncu aldı' dedi. Lucas Toreira'nın müthiş bir oyuncu olduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.

Eski Fenerbahçeli Mesut Özil, Galatasaray'ın yeni transferi Torreira hakkında konuştu: Müthiş oyuncu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Yusuf Türkoğlu:

Seni de Müthiş diye aldık ama neyse...

59
26
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

SENİN GİBİ MÜTHİŞ ÇIKAR İNŞALLAH

24
48
yanıtYanıtla
Murat Karabulut:

Bir futbol cu nasil bitirilir derseniz mesuta bakin gorun..

49
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title