Haberler

Eşi benzeri görülmedi! Farioli, yerine gelen Ersun Yanal'ın imza törenine katıldı

Güncelleme:

Francesco Farioli ile yolları ayıran Alanyaspor, tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ı takım başına getirdi. Farioli, yerine gelen teknik direktörün imza törenine katıldı.

Alanyaspor'da 33 yaşındaki İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile yollar ayrıldı. Akdeniz ekibi, kariyerinde Fenerbahçe şampiyonluğu olan tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı.

İMZA TÖRENİNDE YER ALDI

Alanyaspor'da Ersun Yanal için imza töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen imza töreninde Francesco Farioli de yer aldı. Ersun Yanal, Alanyaspor kulübüyle 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Eşi benzeri görülmedi! Farioli, yerine gelen Ersun Yanal'ın imza törenine katıldı

"TÜRK FUTBOLU BİR İLKİ YAŞIYOR"

Ersun Yanal basın toplantısında, "Öncelikle ülkemizde meydana gelen doğal afetin 10 ilde yaptığı yıkım hepimizin yüreğini çok acıttı. Belki burada bir ilki yaşıyoruz. Sayın Farioli ve ben ile başkanımız aynı masada oturuyoruz. Futbolun özlediği güzel tablolardan birisi bu. Bu pozitif gelişmelerin ülke futboluna çok şey katacak katılımlar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Alanyaspor'un Türk futboluna katkılarda bulunduğu gerçeğinden yola çıkacak olursak Sayın Farioli'nin de Türk futboluna gelip hepimizi heyecanlandırdığını söylemek istiyorum. Özellikle ben kendisinin bu yaşta, 32-33'lü yaşların başında böyle bir hayal gücü, böyle bir cesaretle futbolun başına geçip futbolu yönetmesi ve başarılı olması ki bence çok başarılı, bizde iz bırakması bizi çok mutlu etti.bBen tekrar sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir tabloyu, böyle bir ortamı bize yarattı. Futbolun buna çok ihtiyacı vardı. Biz Alanyaspor yolculuğumuza Sayın Farioli'nin bıraktığı yerden devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

"TÜRK HALKINA YARDIM EDECEĞİZ"

Farioli, "Türk futbolundan ayrılıyorum ama Türk insanından ayrılmıyorum. Özellikle bu zor günlerde elimden geldiği kadar Türk halkına yardım edeceğim. Desteğim hep Türk halkıyla olacak. Teşekkürler Türkiye!" sözleriyle veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Francesco Farioli Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

Fatihan:

Vah alanya vah...yazık oldu..gorun izleyin bundan sonra

5
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

Farioli cok ıyı yerlere gelebılır bıraz daha kendını gelıştırirse buda bunun bılıncınde kıbırlenmeden tecrube kazanarak ılerlıyor

5
0
yanıtYanıtla
Hayri :

Ersun boş zamanları boşa geçirmemiş boddy çalışmaları kendini gösteriyor baba ceketi yırtacak neredeyse

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title