Haberler

Erva Spor Kulübü Mini Voleybol İl Birinciliği'nde yarı finale yükseldi

Güncelleme:

Erva Spor Kulübü Voleybol takımı, Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında ilk dört takım arasına girerek yarı finale katılmaya hak kazandı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarını takdir etti.

Mini Voleybol il birinciliği müsabakalarında başarılı olan Erva Spor Kulübü Voleybol takımı ilk dört takım arasına girerek yarı finale katılmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan 13 takımın mücadele ettiği Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında başarısıyla göz dolduran Erva Spor Kulübü Voleybol takımı ilk dört takım arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. Talas Spor Salonunda yapılan müsabakaları yakından takip eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, "Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Fabrika Voleybol projesiyle ilimizin alt yapısına birçok sporcu kazandırıldı. Daha sonrasında Erva Spor Kulübü bünyesinde antrenmanlarını sürdüren sporcularımız resmi olarak çıktıkları müsabakada da başarısıyla göz doldurarak şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Bu sonuçlarda gösteriyor ki Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in Erva Spor Okulları projesi başarıdan başarıya ulaşıyor. İnanıyorum bu proje daha birçok çocuğumuzu ve gencimizi sahalarda şampiyonluklara imza atan sporcular olarak gösterecek. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e spora ve sporcuya vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Voleybol Kayseri Gençlik Spor Spor Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title