Haberler

Ersin Düzen'den Şenol Güneş'e olay istifa çağrısı: Z raporunu alsak mı artık hocam!

Güncelleme:

Hollanda-Türkiye maçının devre arasında yorumcu Ersin Düzen'den çarpıcı bir paylaşım geldi. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i eleştiren Düzen, üstü kapalı şekilde deneyimli hocayı istifaya davet etti.

Türkiye, Hollanda'da kabus gibi gece yaşadı. Rakibine 6-1 mağlup olan A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda liderlikten oldu. Karşılaşmanın devre arasında yorumcu Ersin Düzen olay bir paylaşımda bulundu.

"CEBELİTARIK KADAR OLAMADIK"

Ersin Düzen sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için "Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler" demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!

Ersin Düzen'den Şenol Güneş'e olay istifa çağrısı: Z raporunu alsak mı artık hocam!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersin Düzen Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

Serkan Baş:

Futbolun içinden gelmeyenler futbol yorumlamamalıdır. Bu arkadaş hayatında futbol sahasının, oyuncu ya da antrenör olarak kıyısından geçmiş midir de hayatını futbola adamış insanları eleştiriyor? Milli takım kötü oynayabilir, antrenör kişiden kişiye göre akıl almaz hatalar da yapabilir. Fakat kariyeri sizden daha iyi olan insanları, kendi branşlarında eleştirebilmeniz için; o konuyla ilgili belli bir bilgi birikimi ya da tecrübeye sahip olmak gerekir. Bu arkadaş sunuculuk yapmalıdır. Hepsi bu...

9
15
yanıtYanıtla
SERPACO FRANK:

Git bir elini yüzünü yıka. Örneğin,Sığırdan anlamak için sığır mı olmak lazım. Yemek yapmak için aşçı mı olmak gerekir?

yanıt8
yanıt2
senar:

frank: yorumuna katılıyorum ama bu ve bunun gibi bazı yorumcular gerçekten futbola zarar veriyorlar.

yanıt1
yanıt2
ŞABAN ALİ OCAKCI :

milli takım hocası başarısız olablir eleştirilirde fakat sırça köşkte oturarak terbiyesizce eleştiremezsin ersin efendi

3
9
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Gün gelir senin de TRT den Z Raporunu alırlar Ersin. Bizim vergilerle Yılda 2 Milyon kazanıyorsun. Seni terbiyeye davet ederim.!

5
7
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Milli takım hocasına 3 buçuk milyon Euro verilirse allahda bizi rezil eder Türkiye'de 35 milyon yoksul varken Allah bunu razı olmaz

12
0
yanıtYanıtla
senar:

keşke sizlerde o Z raporlarını alsanızda artık görmesek ekranlarda. Milli takımı bu hale getiren sen ve senin gibilerin yorumları zaten. Şenol Güneş istifa etse ne olur, etsin istifasını gitsin ama gelecek yeni hocayı da kendi bildiğiniz gibi yönlendirmeye kalkacaksınız. O yüzden 1 ileri 2 geri gelmeye mahkumuz. Yıllardır böyle maalesef

5
5
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

zonguldağın zosunu alsak az gelir

5
1
yanıtYanıtla
sedat :

İlk defa Ersin Düzen ile aynı fikirdeyim.

6
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

senın aldılar ya.bılırsın.hep sız yorum yapıyordunuz,şimdi adam ıkı kelıme edınce zorunuza nasıl gıdyor.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title