Haberler

Ersin Düzen'den Pereira'ya Van Persie Tepkisi: Bırak da Oynasınlar

Güncelleme:

Ersin Düzen, Kasımpaşa maçında van Persie'yi oyundan alan Pereira'yı eleştirirken "Van Persie değişikliğine ben de tepkiliyim. Bırak Fernandao ile birlikte oynasın" ifadesini kullandı.

Herşey iyi giderken, geçen hafta Antalya deplasmanında 4 gol birden yiyerek tökezleyen lider Fenerbahçe, evinde moral buldu! Sarı lacivertliler, ligin zorlu takımlardından olmasına rağmen Kadıköy'e önemli eksiklerle gelen ve maçın yarısını da 10 kişi oynayan Kasımpaşa'yı Diego, van Parsie (p) ve Alper Potuk'un golleriyle 3-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek sayısını maçın sonlarında Malki kaydetti. Sarı lacivertliler bu galibiyetle puanını 49'a çıkardı ve 3 maçı eksik Beşiktaş ile puan farkını 5 yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın ikinci yarısında van Persie'yi oyundan alan Vitor Pereira'ya tepki gösterdi. Ersin Düzen de konuyla alakalı köşesinde kısa bir görüş belirtti.

İşte Ersin Düzen'in yazısından kısa bir bölüm...

"BIRAK DA OYNASINLAR"

Taraftar gibi düşünen ve Portekizli hocaya tepki gösteren Ersin Düzen, şunları ifade etti; "Taraftar gibi, Van Persie değişikliğine ben de tepkiliyim. Bırak Fernandao ile birlikte oynasın! Bir kişi eksik, kolu, kanadı kırık rakip karşısında bir 'ezber' daha bozsan ne kaybedersin Pereira? Nani, hiçbir şey yapmamışken Van Persie'yi almak niye?"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ersin Düzen Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

fuatMobil-ANDROID:

iyi bir besiktaslidan ne beklenirki baska

5
2
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

hacı be dünyada en beleş iş en safra en kolay iş yorumculuk olmuş bitmiş bir olayı otur seyret sonra kendi kafana göre anlat insanlara o insanlarda seyrediyor hem sizden daha dikkatli artık her şeyi görüp biliyorlar sen böyle diyorsun başka yorumcu şöyle diyor adamda 4 gün sonra AVRUPA maçı var diyor rakip 10 kişi maçın sonu belli olmuş hala lak lak oyundan almasa sakatlansa AVRUPA MAÇINA ÇIKAMASA yine lak lak kendi kafanız göre

3
1
yanıtYanıtla
taklaci ersinMobil-ANDROID:

hasta fenerbahceli oldugun gun gibi asikar ersin.. bak dalgana sen..

3
0
yanıtYanıtla
FENER YENER:

ALLAH AŞKINA BUNU YENI GELEN FUTBOLCULARLA GÖNDERİN WEBO MUSA KUYT GELSİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title