Haberler

Ersin Düzen "278 Bin TL Kazanıyor" İddialarına Cevap Verdi: Dönüşümü Bekleyin

Güncelleme:

TRT Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, "TRT'den 278 bin TL kazanıyor" iddialarına "İddiaların hepsine cevap vereceğim, İstanbul'a dönüşümü bekleyin." diyerek cevap verdi.

CHP Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı yaratırken, Düzen iddialar üzerine bir tweet atıp, "İddiaların hepsine cevap vereceğim, İstanbul'a dönüşümü bekleyin." dedi.

İDDİA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ERSİN DÜZEN: HEPSİNE CEVAP VERECEĞİM

Sertel'in açıklamalarının ardından sosyal medyada bu konu ile ilgili yüzlerce yorum yapıldı. Ersin Düzen de büyük yankı yaratan iddialara Twitter'dan cevap verdi. Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını gönderdi.

ATİLLA SERTEL NE DEMİŞTİ?

"TRT'nin Euro 2016 spikerleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı'nın iftarı için Fransa'dan günübirlik İstanbul'a gelen ve Genel Müdür Şenol Göka ile aynı masada poz veren Ersin Düzen de TRT yönetiminin gözdelerinden. Ersin Düzen'in Fransa için ne kadar ücret aldığını bilmiyoruz ama haftada iki gün yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu Stadyum programı için bölüm başı 34 bin 750 lira ödendiğini biliyoruz. TRT'nin kameralarıyla, TRT imkanlarıyla, TRT stüdyolarında çekilen Stadyum için Ersin Düzen'e haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira aktarılıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atilla Sertel Ersin Düzen İstanbul İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (103)

ali:

CHP nin işi yalan iftira atmak bir dikili ağaçları yok yapanlara iftira başka amaçlarıda yok niye ikdidar olamıyor bundan yalanla ikdidar olunurmu

22
18
yanıtYanıtla
Delibalta:

Özel bir kanal olur ne alır beni ilgilendirmez ama benim faturamda her ay saçma bir TRT payı diye bir ödenek çıkar ve bu ödenekten bu adama 1000 tl dahi verilse hakkımı helal etmem. 300 bin mi alır 30 bin mi beni alakadar etmez ama aldığı parada milyonda 1 bile hakkım var ise haram zıkkım olsun.

38
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

şu lanet olası trr kapatılmalı sadece trt haber olsun yeter devletin parası birilerinin cebine böyle yollarla giriyor bütün tv kanallarından çok daha fazla kişi trtde güya çalışıyor ama dışarıya iş yaptırıyorlar resmen devlet soyuluyor

22
4
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

bu koyun halk SEVİLDİKÇE hoşlanıyor. . . Oy veren can veremesin

18
5
yanıtYanıtla
türk:

nihat hatipoğluda böyle veryansın etmiş birçok laf söylemiş ama bir türlü aldığı parayı söylememişti yani lafcambazlığına devam etmişti söylesene o zaman kardeşim aldığın parayı neden gocunuyosun. . .

16
4
yanıtYanıtla
bjk li:

ben vergimin ne milli futbolculara prim ne f. terim gibi egoistlere maaş, ne de böyle futbolun kenarında kıyısında gezinen menajerlere spor yorumcularına gitmesine hakkımı helal etmiyorum büyük paralar bunlar gerçekmi bilmiyorum ama gercekse helal etmiyorum

19
0
yanıtYanıtla
akp:

bu kardeşimiz alnının teriyle kazanıyor reisi destekliyor büyütmeyelim akp öncesi ekmek alamıyordu kimse

4
15
yanıtYanıtla
KAAN:

TRT KADAR İĞRENÇ BİR KURUM GÖRMEDİM GENÇLİĞİMİ ALDI SONRA ATTI BENİ HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN

19
0
yanıtYanıtla
yozgatli:

AKP Yuksek para ile kendine yalakalar üretiyor. . 278. . Bu milletin vergileriyle ödeniyor. millet 12 saat 1300 liraya çalısıyor.

17
1
yanıtYanıtla
070:

278 kuruş bile vermem

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title