Haberler

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e sert eleştiri: Masal anlatıyor

Güncelleme:

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-1 mağlup olduğu maç sonrası sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'i eleştirdi ve "Fatih Terim masal anlatıyor. Yıllarca buna alışmışlar, aynı kafadalar" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim'in eleştirisine tepki gösterdi.

Terim karşılaşmanın ardından, Feghouli'nin kırmızı kartı için yaptığı, "Feghouli'nin atılması doğru. Arkadan ayağına basan atılmalı mıydı, atılmamalı mıydı? Bize zaten atılmaz." yorumunun doğru olmadığını belirten Toroğlu, önceki yıllara dikkat çekti.

"YILLARCA BUNA ALIŞTIRMIŞLAR, AYNI KAFADALAR"

Toroğlu, "Fatih Terim, masal anlatıyor. Fatih Terim'in, bir maçtan sonra hakemin yüzüne karşı 'Kardeşim, Galatasaray'dan İstanbul'da oyuncu atmak bu kadar kolay mı' dediğini biliyorum. Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan İstanbul'da oyuncu atılmaz diye bir şey mi var? Yıllarca bunlar alıştırmışlar, aynı kafadalar." ifadelerini kullandı.

"GOMIS'İ KİM YOLLADI?"

Sarı-kırmızılıların eski golcüsü Gomis'in takımda tutulamamasının büyük hata olduğunu kaydeden Toroğlu, "Gomis'i idareciler mi yolladı, Fatih hoca mı yolladı? Fatih hoca tarafından, 'B planı, C planı' denildiğini biliyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Trabzonspor Galatasaray Fatih Terim Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (36)

Necat:

Fatih hoca gibi Macı cirkinleştirip kavga cıkaran hasımsız bir teknik adam daha yoktur

16
13
yanıtYanıtla
gs li:

düş yakamızdan artık seni gürmek istemiyoruz oturduğun yere kazık mı çaktın gitmiyorsun

12
15
yanıtYanıtla
hfgjh:

niye öyle diyorsunfatih amcam ne diyor bak ömer bayramın parmağı uf olmuş, siz adama laf söylüyorsunuz

yanıt4
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Eee. . Bu yeni bir şey değil ki?

16
8
yanıtYanıtla
eqw:

Yeni uyandıkları için yeni zannetmişler

yanıt7
yanıt1
can:

ihsallah bir an önce gider de hem GS hemde TÜrk futbolu kurtulur. TC Federasyonunu mahkemeye veren bir adam. Ben taraftari oldugum GS ya yakistiramiyorum. Ermen hoca cok hakli MASAL anlatiyor artik.

11
10
yanıtYanıtla
ed:

Artık değil, hep masal anlatıyor siz de uyuyordunuz

yanıt12
yanıt0
bjkli:

bir bjkli olarak türk teknik direktörler içerisinde en başarılı hoca. bu sezon başarısız olabilir ama haksızlık etmesinler. en fazla şamğiyonluk ve kupa kazaanan hoca. keşke bjk nin başında böyle bir hoca olsaydı

10
10
yanıtYanıtla
antisalatasaray:

sen gerçekten bjk li asla olmazasın hakkımız olan kupaların nasıl gasp edildiğini ya unuttun ya tıfılsın daha

yanıt5
yanıt1
1234:

Acil muhterem hocalarını devreye sokmaları lazım

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title