Haberler

Erkan Zengin, PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor ile 1,5 yıllığına anlaştı

Güncelleme:

Son olarak Fatih Karagümrük kulübünde oyuncu/teknik direktör olarak görev alan Erkan Zengin, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Ptt 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, bonservisi elinde bulunan Erkan Zengin ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Transfer müjdesini, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından verdi. Sancak yaptığı paylaşımda, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı... Çıktığımız bu kutsal yolda,kadromuzu güçlendirmek adına ikinci devrede takıma katılacak olan değerli futbolcu Erkan Zengin ile anlaşma sağlanmıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen dostum Metin Korkmaz'a ayrıca teşekkür ederim. Fatih Karagümrükspor Başkanı Süleyman Hurma'ya anlayışından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

FATİH KARAGÜMRÜK KARNESİ

Sezon başında Fatih Karagümrük forması giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Karagümrük formasıyla çıktığı 9 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Erkan Zengin'in yeni takımı belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Erkan Zengin PTT Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (7)

ERZURUMLU:

Amedspor''a gitsin, aynı onlara benzir.

0
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

başarılar erkan bey

1
2
yanıtYanıtla
yusuf yılmaz:

futbolcu olarakmı gitmiş yoksa teknik heyet olarakmı

2
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

GİYİM TARZIDA BAK HELEE UYUZZZ

0
0
yanıtYanıtla
MODA UZMANI:

YAZIM TARZINA BAK LOO

yanıt0
yanıt0
adımı yazim:

hiç bir katkısı olmaz

0
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

katkısı büyük olur maaş dışında maliyet sıfır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title