Haberler

Galatasaray'ın Efsanesi Ergün Penbe Kozlu Belediyespor'da

Güncelleme:

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Kozlu Belediyespor'da teknik danışmanlık görevine getirildi.

Zonguldak'ta futbol hayatına atılan, Galatasaray ve Milli Takım'da uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Ergün Penbe, Kozlu Belediye spor'da teknik danışman olarak göreve başladı.

BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ

Kozlu Belediye Başkanı ve Kozlu Belediye spor Kulüp Başkanı Ertan Şahin'in girişimi ve çabalarıyla Kozlu Belediye spor'da teknik danışman olarak göreve başlayan Ergün Penbe, göreve başladıktan sonra Şahin'i makamında ziyaret etti.



TEK HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden Kozlu Belediye spor'a, şampiyonluk ve 3. Lig yolunda büyük katkı sağlayacağına inanılan Penbe, "Şampiyonluk adına elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.



"ZONGULDAK'IN EVLADIYLA ANLAŞTIK"

Şahin ise yaptığı konuşmada, "Kozlu Belediye spor'un şampiyonluk yolunda teknik kadrosunu güçlendirmek, takımımızın daha başarılı olması, oyuncuların motivasyonunun arttırılması, üst düzeyde bir takım anlayışı ile çalışmak adına, Galatasaray Kulübü'nde uzun yıllar başarılara imza atmış, UEFA'da altın kadrolarda yer almış, Pro A sınıfı teknik direktörlük belgesine sahip, üst seviye teknik spor adamı, Zonguldak'ın evladı Ergün Penbe ile teknik danışman olarak anlaştık. Kozlu Belediyespor'u bundan sonra şampiyonluk beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kozlu Belediyespor Galatasaray Ergün Penbe Zonguldak Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (7)

almanyali Mobil-IOS:

Efendiligi biir nummara sevdigim bir kisilik basararisi icin dua edecegim

23
0
yanıtYanıtla
yeniçeri:

Türk futbolunun centilmen zarif adamı taraflı tarafsız herkesin sevdiği adam başarılar.

22
0
yanıtYanıtla
arteMobil-ANDROID:

basarilar efsane

20
0
yanıtYanıtla
cccmobilWeb@haberler.com:

Basarilar diliyorum ergun abi hayirlisi olsun efendiligin yeter abi

12
0
yanıtYanıtla
çaycumalı:

bu adam her haliyle takdireşayan birisi

9
0
yanıtYanıtla
SERKAN:

ADAM GİBİ ADAMM BAŞARILAR

6
0
yanıtYanıtla
fuatavnimobilWeb@haberler.com:

Çok mütevazi ve kişilikli bir adam Ergün abimiz

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title