Haberler

Erdal Şahbaz'dan Takım Değerlendirmesi

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takım değerlendirmesinde bulunarak, "Saha dışında takım olmak Eskişehirspor'u daha da güçlendirir" dedi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takım değerlendirmesinde bulunarak, "Saha dışında takım olmak Eskişehirspor'u daha da güçlendirir" dedi.

Bir kafede yaptığı basın açıklamasında Şahbaz, Eskişehirspor için geçtiğimiz 4 sezon içinde skorun önemli olduğunu fakat bundan sonra işin bu olmadığını belirterek, "Yenilebiliriz, yenebiliriz ama asıl önemli olan nerede kalacağımız, nerede duracağımızı anlayan bir camia olduk. Bu açıdan Eskişehirspor yönetimi olarak da Eskişehirspor camiası olarak da doğru bir yerde olduğumuzu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Sezonun 3'de 1'indeyken mutluluğu abartmamak gerektiğini söyleyen Şahbaz, "Burada asıl mesele gerçekten bunu sürdürülebilir hale getirmek. Biz teknik heyetimizden. futbolcularımızdan bu anlamda çok memnunuz. Uzun vadeli bakıyor, uzun vadeli değerlendirmeler yapılıyor ve dolayısıyla Eskişehirspor'u uzun vadede Spor Toto Süper Lig'de tutacak stratejiler izleniyor. Hem teknik heyet açısından hem de kulüp başkanımız ve yönetimimiz açısından. Böyle bakıldığı için başarı giderek üzerine koya koya, tuğlaları üstüne koya koya götürüyoruz anlamına geliyor ki başarı da böyle geliyor zaten. Bir duvarı bir tuğlayla yapamayacağımız gibi Eskişehirspor da bir maçla bir sezonla bir yere koymak doğru değil" diye konuştu

"ÖNEMLİ OLAN SAHA DIŞINDA TAKIM OLMAK"

Eskişeihrspor'un 5. sezonunda taraftarından saha içinde çok büyük destek aldığını ancak saha dışındaki kitlesinden de destek alması gerektiğini belirten Şahbaz, "Eskişehirspor özellikle sahaya gelen, deplasmanına gelen, evindeki maçların hiç birini kaçırmayan, fedakarca sahip çıkan taraftarından çok büyük destek alıyor. Ama birde sahaya gelmeyen bir taraftar kitlesinin olduğunu çok iyi biliyoruz. Onlar da Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u çok seviyorlar. Onlardan yeterince destek alamıyoruz. Hem kurumsal olarak hem de kişiler bazında. Eskişehirspor'u saha içinde destekleyemeyenlerin saha dışında desteklemesi gerekiyor. Bunlar sivil toplum örgütleri olabilir, kuruluşlar olabilir, kamu kuruluşları olabilir, özel kuruluşlar olabilir. Onların Eskişehirspor'un daha fazla yanında durmaları bize daha fazla güç katar. Bunu yaptığımız zaman saha dışında da taraftar oluruz. Saha dışında takım olmak Eskişehirspor'u daha da güçlendirir diye düşünüyorum. Son 10 haftayı bu açıdan değerlendirmeyi daha uygun buluyorum. Sahada takım olduk, takım olma yönünde çok önemli adımlar attık. Gelin saha dışında da takım olalım. Eskişehirspor'un buna ihtiyacı var. Eskişehir'in bu sevinci paylaşarak kente yayması ülkeye ve dünyaya yaymasını istiyoruz. Bu Eskişehispor için çok önemli. Hepimiz Eskişehispor'da sevinçlerimizi çoğaltmak için çaba sarf ediyoruz" ifadesinde bulundu.

"SİVASSPOR MAÇI ESKİŞEHİRSPOR İÇİN KIRILMA NOKTASI"

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor'la karşılaşacak olan Eskişehirspor'un 3 puanla dönmesinin çok önemli olduğunu dile getiren Şahbaz, "Sezonda kalan diğer maçlar açısından baktığımızda önümüzdeki Sivasspor maçı çok önemli. Deplasmanlarda istediğimiz puanları çıkartamıyoruz. Çoğunlukla berabere dönüyoruz. Umarım Sivas'ta bunu kırar, 3 puanla döneriz. Çünkü oradaki 3 puan kırılma noktası gibi. Bunu yaptığımızda hızlı çıkışımızı, iyi çıkışımızı sürdürebilir hale getiririz diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

(GÖ-HÖ-BH-MFS-MFS-S)

06.11.2012 18: 05: 18

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Erdal Şahbaz Sivasspor Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title