Haberler

Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın Para Saçma Görüntüsü Tepki Çekti

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın arabada paraları saçmalarına tepki gösterdi.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın arabada dans ederken havaya para saçtıkları videoyu sosyal medyada paylaşmaları gündeme bomba gibi düştü.

Engin Baytar'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2015'te bitecek ve yıllık 1 milyon 100 bin dolar kazanıyor. Yiğit Gökoğlan'ın sözleşmesi ise 31 Mayıs 2016'da sona erecek ve yıllık 1 milyon TL gelir elde ediyor.

Sosyal medyadaki tepkilerin bir kısmı şu şekilde:

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yiğit Gökoğlan Engin Baytar Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

enayiler sagolsun:

mac icin birbirine giren fanatik enayiler iste sizinle böyle dalga gecilir

12
2
yanıtYanıtla
ANTİ KOYUN:

işte enayi gibi para ödeyip izledikleriniz siz asgari ücrete sürünürken sizin sırtınızdan sefa sürüyorlar maç muç umurlarında bile değildir

13
0
yanıtYanıtla
Bruno alves:

Ne oalcak adamlar eğleniyor işte ne yapmalarına bekliyordunuz zenginlerin

5
2
yanıtYanıtla
Yazık:

Görmemişin malı olmuş hani bana demiş. . .

5
0
yanıtYanıtla
telliogullari:

Yazik verilen Paralara. Zaten gidecek olan Baskan gelecek olana Borcu Takip gidecek. Hesaba ceken yokki. Iste Futbolumüzda Ortada.

4
0
yanıtYanıtla
gaga:

Yabancı sınırlaması getirip bunları böyle şımartanlara yazıklar olsun

4
0
yanıtYanıtla
oğuz kaymaz:

6 aydır işsizim, gözümün önünde para saçılması büyük terbiyesizlik. üstelik ssk sorunu yüzünden iş bulamıyorum yazıklar olsun-ALLAH belalarını versin AMİN.

4
0
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

ZENGİN AMA BİR O KADARDA SALAKLAR DÜŞÜNMELERİ LAZIM KADRO DIŞI KALDIK BİR AN ÖNCE ÇALIŞIP İLK 11E GİRMEMİZ LAZIM DERKEN NERDEEE PARA VARKEN TAKIMI TAKARLARMI. . .

3
0
yanıtYanıtla
dsfg:

Diyorki bu maç tutkunları gerizekalı.

3
0
yanıtYanıtla
yurttas:

sizmi körsünüz milletimi salak saniyorsunuz? bir defa yigitin yanindaki kisi engin baytar degil! kör olmak kinanacak birsey degildir asla ama rabbim görsünler diye göz veripte baktigi halde göremeyenleri islah etsin. . millette sazan gibi atlamis hemen engine sallamak icin. .

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title