Haberler

Engin Baytar, Para Saçma Görüntüleri İçin Özür Diledi

Güncelleme:

Engin Baytar, Yiğit Gökoğlan ile çektiği para saçma görüntüleriyle ilgili özür diledi, "Saygısızlık yapma gibi niyetimiz kesinlikle yoktu." dedi.

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, bugün sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve tepki çeken videosuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Baytar'ın açıklamaları şu şekilde:

"VİDEO TAMAMEN YANLIŞ ANLAŞILMIŞ"

"Bugün A2 takımıyla, sabah yaptığımız kahvaltı sonrasında, takım olarak Vialand'e gittik. Çocukların kendi aralarında çekip, paylaştıkları video sonrası, biz de espri amaçlı yine kendi aramızda, bahsi geçen videoyu çekip, paylaştık. Tamamen şakalaşma amaçlı, içinde hiçbir art niyet barındırmayan, kendi aramızdaki bir espri sonucu olarak internette paylaştığım video, görüyorum ki tamamen yanlış anlaşılmış.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Kimseye bir saygısızlık yapmak gibi bir niyetimiz kesinlikle yoktu. Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya ile aramızdaki espri sonucunda çekmiş olduğumuz bu video için herkesten özür dilerim."


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yiğit Gökoğlan Engin Baytar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (12)

gs:

Futbolla ilgili bir numaranızı görmedik hep kavga hep şiddet ancak böyle videolarla takılın siz galatasarayın size ihtiyacı yok hatta türk futbolununda size ihtiyacı yok siz maaşlarınızla dalga geçmeye devam edin yakında görürüm bir zamanların futbolcusunun düştüğü duruma bakın falan o zamanda size kimse acımayacak.

8
0
yanıtYanıtla
Murat 1905:

Normaldir biri BAYTAR , biri gökOĞLAN , tipik GalatAsaraY futbolcusu

0
8
yanıtYanıtla
emre sağlam:

engin baytar seni severdim ama şimdi nefret ediyorum. o paralar da kaç yetimin hakkı var sen bilmezsin. zaten yiğit sana laf söylemeye gerek yok sana o formayı verene de sana da yazıklar olsun

4
0
yanıtYanıtla
suat k:

ya çalın müziğin adı ne hoşuma gitti

0
2
yanıtYanıtla
LATİF 1453:

Altın semer eşek hikayesi

1
0
yanıtYanıtla
ömer:

sanırım bunlar altın semer hikayesini kendi üzerlerinde göstermişler

1
0
yanıtYanıtla
rıfat ılgaz:

Önlerine 2 davar ver bak bir tanesini 2 saat sonra bulabiliyormusun ,

0
0
yanıtYanıtla
fiba:

Ronaldo ve Messi gibi yıldızları dünya yıldızı yapan sadece oynadıkları futbol değil mütavazilikleri ve yardımseverler olduklarıdır. bizim sporcularda ne ararsan var buda sporumuza kötü yansıyor.

0
0
yanıtYanıtla
hakki hakkatapan:

Evet GalatAsaraY bir markadır, videodaki futbolcularıda bunu pekiştirerek gösteriyor zaten

0
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Ömer kardeşim doğru söylemiş , altın semer vursalarda sırtınıza siz semerin altındaki gibisiniz zaten , şımarık köylü çocukları

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title