Haberler

En Güzel Sporcu Seçilen Antonija Misura, Samsun Canik Basketbol'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Üst üste en güzel sporcu seçilen Hırvat basketbolcu Antonija Misura, Samsun Canik Basketbol'dan ayrıldı.

Samsun'da geldiği günden beri güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken 2009 Akdeniz Oyunları, 2012 Olimpiyatları ve 2013 yılında Amerikan dergilerinin oylamasıyla en güzel sporcu seçilen Hırvat Antonija Misura, Samsun Canik Basketbol ile sadece Eurocup'ta oynamak için yaptığı sözleşme, takımın Eurocup'tan elenmesiyle birlikte ülkesinin yolunu tuttu.

"AYRILDIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM"

Güzel oyuncu vedalaşmak için Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Misura'nın takımdan ayrıldığı için üzüldüğünü belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gönül isterdi ki sadece Avrupa maçlarında değil, lig maçlarında da sizinle birlikte yolumuza devam edelim. Dolayısıyla bugün takımdaki anlaşmanın sonlanması bizi üzdü. Kulüp başkanımız keşke Misura ile sezon sonuna kadar bir anlaşma yapsaydı. Her ne kadar Canik Belediyespor rahmetli hocadan sonra kötü gitse bile ben Misura'nın oyununu beğeniyordum. Bunu ben hem kulüp başkanımıza hem de koça defalarca söyledim" dedi.

"HAYATIMA DEVAM ETMELİYİM"

Samsun Canik Belediyespor'da çok güzel günler geçirdiğini belirten Hırvat oyuncu Antonija Misura Sandric, "Burada olmaktan çok mutluydum. Sporda bazen böyle şeyler olur. Ben de hayatıma devam etmeliyim" diye konuştu.

Samsun'da birçok Türkçe kelime öğrendiğini belirten Misura, "Nasılsın, teşekkürler, çok güzel, canım, çay kelimeleri öğrendim. Ailemle birlikte televizyonda çok şov programları izliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Genç ve Başkan Yardımcısı Alican Usta, güzel oyuncuya hediye takdim etti.

Bugün takım ile birlikte olan sözleşmesini sonlandıran Misura, 2 gün daha Samsun'da kaldıktan sonra ülkesi olan Hırvatistan'a gidecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Canik Belediyespor Osman Genç Akdeniz Samsun Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title