Haberler

    En Çok Penaltı Çalan Hakemler Onlar

    Spor Toto Süper Lig’in 20 haftalık bölümünde en çok penaltı veren hakem İlker Meral oldu.

    Spor Toto Süper Lig’in 20 haftalık bölümünde en çok penaltı veren hakem İlker Meral oldu. Ligde 12 maçta düdük çalan Meral, 7 kez beyaz noktaya yöneldi.

    Süper Lig’in geride kalan 20 haftasında hakemler 53 kez penaltı kararı verdi. En çok penaltı veren hakemler listesinde ise İlker Meral, ilk sırada yer aldı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 12 maça atan Meral, 7 kez penaltı noktasını gösterdi.

    Üst klasman hakem Meral, Fenerbahçe-Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor- Kayserispor, Elazığspor-Bursaspor, Gaziantepspor-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Kayserispor maçlarında birer, Çaykur Rizespor-Kasımpaşa mücadelesinde de 2 kez penaltı düdüğü çaldı.

    BÜLENT YILDIRIM TAKİP ETTİ


    Spor Toto Süper Lig’de en çok penaltı veren hakemler listesinde Meral’in ardından Bülent Yıldırım geldi. Ligde 9 maçta görev alan FIFA kokartlı hakem Yıldırım, 6 kez penaltı noktasına yöneldi.

    Meral ve Yıldırım’ı ise 4'er penaltı kararıyla Cüneyt Çakır, Deniz Çoban, Fırat Aydınus, Halis Özkahya ve Tolga Özkalfa takip etti. Barış Şimşek de 3 kez penaltı kararı alarak bu hakemleri izledi.

    HİÇ PENALTI VERMEDİLER


    Ligde en az 10 maç yöneten hakemlerden Yunus Yıldırım ve Mustafa Kamil Abitoğlu ise hiç penaltı düdüğü çalmadı. Mustafa Kamil Abitoğlu 10, Yunus Yıldırım da 12 maçta penaltı kararı vermedi.

    Süper Lig’de ayrıca Abdullah Yılmaz (5 maç), Hüseyin Sabancı, Suat Arslanboğa (1 maç) ve Volkan Bayarslan (2 maç) da bu sezon penaltı noktasına yönelmedi. Şu ana kadar 8 karşılaşmaya çıkan Hüseyin Göçek ile 7 maça atanan Mustafa İlker Coşkun da sadece birer kez beyaz noktayı göstererek, en az penaltı veren hakemler arasında yer adlı.

    Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 20 haftasında hakemlerin penaltı istatistikleri şöyle:

    Hakemler Yönettiği Maç Penaltı

    ABDULLAH YILMAZ 5 -

    ALİ PALABIYIK 7 2

    BARIŞ ŞİMŞEK 10 3

    BÜLENT YILDIRIM 9 6

    CÜNEYT ÇAKIR 14 4

    ÇAĞATAY ŞAHAN 8 2

    DENİZ ATEŞ BİTNEL 2 2

    DENİZ ÇOBAN 5 4

    FIRAT AYDINUS 11 4

    HALİS ÖZKAHYA 9 4

    HÜSEYİN GÖÇEK 8 1

    HÜSEYİN SABANCI 1 -

    İLKER MERAL 12 7

    KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU 2 1

    METE KALKAVAN 11 2

    MUSTAFA İLKER COŞKUN 7 1

    MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU 10 -

    MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU 4 2

    ÖZGÜR YANKAYA 10 1

    SERKAN ÇINAR 4 1

    SUAT ARSLANBOĞA 1 -

    SÜLEYMAN ABAY 7 2

    TOLGA ÖZKALFA 9 4

    VOLKAN BAYARSLAN 2 -

    YUNUS YILDIRIM 12 -

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bülent Yıldırım Yunus Yıldırım İlker Meral Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title