Haberler

Emre Mor için şok sözler: Amatör Küme'de oynayamaz

Güncelleme:

Galatasaray'ın evinde Medipol Başakşehir'e yenildiği maç sonrasında hedefte olan yıldızlardan birisi de Emre Mor oldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Maçta kötü bir performans sergileyen Emre Mor'a Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen eleştirilerde bulundu.

İşte Levent Tüzemen'in Emre Mor'u eleştirisi:

"Terim'in top dağıtan ve Lemina'nın rahatlamasını sağlayan Feghouli'yi çıkarıp, duygusuz Emre Mor'u tercih etmesi büyük hataydı. Galatasaray'ın orta sahasını zayıflattı, ayrıca golü yedikten hemen sonra Belhanda- Nagatomo ikilisini sahaya sürmesi Terim adına geciken bir hamleydi. Feghouli değişikliğine kadar Galatasaray kaybedecek bir oyun ortaya koymadı. Böyle kritik maçta Nzonzi-Belhanda-Seri gibi gövdeli oyuncular kulübede oluyorsa bu sorgulanmalı.

Kaleci Mert'ten başlayan topu akıllı pasa çevirme alışkanlığı olan Başakşehir'e karşı önemli oyuncuları olmayan Galatasaray "kontrollü oyun" anlayışı içinde mücadele anlamında başarılıydı. Hücumda Emre, Ömer, Feghouli ve Mariano etkiliydi. Ancak final noktalarında Galatasaraylı oyuncular yeterince çoğalamadığı gibi son vuruşlarda Babel-Adem ikilisi zayıf kaldı."

Tüzemen son olarak oyunculara tepkilerle ilgili olarak, "Taraftar bugün futbolcuları ıslıklıyorsa yarın sıra teknik heyete gelir. Galatasaray'ın omurgası yok. Her maç farklı 11 çıkar mı? Emre Mor, Galatasaray'da duygusuz futbol oynuyor ve bu haliyle bırakın Galatasaray'ı Amatör Küme'de bile zor oynar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Emre Mor Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (26)

ali candan:

ADAM NE YAPSIN SON DK OYUNA GİRİP PENTA GOL MÜ ATICAK ERKEKSEN FATİHİ ELEŞTİR ÖMER ÇÖPÜ ADEM EMRE TAŞDEMİR AHMET ÇALIK VS OYNATAN ADAMI ELEŞTİR YAŞLI. . . NZONZİ SERİ BELHANDA GİBİ ADAMLAR YEDEK OYNAR MI EN KÖTÜ HALLERİ SAYDIĞIM OYUNCULARDAN İYİ. DAHA YÜKSEK SESLE FATİH TERİM İSTİFA ET

10
8
yanıtYanıtla
MTT:

Dün akşam takımın hiçbir oyuncusunda ruh yoktu. Emre ne yapsın ama evet çok çalışması lazım

11
5
yanıtYanıtla
İNSAN:

ÇOK BİLİYORSUN SEN. A SPORUN SÖZDE YORUMCUSU FATİH İSTİFA DESENE ÖMER BAYRAM DEFOL GİT DESENE ADEM ALLAH BELANI VERSİN DESENE LEMİNA AYAĞIN SAKAT MI DESENE TABİ YERSE AHMET ÇALIK YERLİ RAMOS OLDU ŞİŞKO GÖBEKLİ ÖMER 10 NUMARALI HAGİ OLDU ADEM RONALDO OLDU. . .

12
3
yanıtYanıtla
Xxx:

Pabucumun yıldızı. Bi halt olmaz sahte yıldız

8
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ya arkadas ne yildizi? Nezamandan beri reziller yildiz oldu? Sizde hicmi takipcilerinize saygi yok? Biraz ciddi olun. Ginaya getirdiniz su sözde üc büyüklerin haberini yapmaktan.

4
3
yanıtYanıtla
HAHAHA:

yildizlar mi hahhaha hem emre mor bugüne kadar ne yapmis ta yildiz olmus onu da anlamis degilim

5
2
yanıtYanıtla
kara panter:

GS bitmis artik kapatin bu klubü

5
1
yanıtYanıtla
Firat:

Abi harbi iyi degil ama beklenti büyük dü

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

feghouli gibi sadece yana geriye pas yapsa bunlar başına gelmezdi. Başakşehir maçında maç boyunca bir kere bile çalım atıp adam eksiltmedi. ceza sahası dışından bir tane bile kaleye şut denemesi yok. Adam emre gibi abuş değil, basit ve kaçak oynuyor taraftarın gözünede batmıyor, başıda ağrımıyor. Terim Emre çolağada aynı şeyleri yaptı. Maçı taktiksel anlamda batırdığı ve maçın panik futboluna döndüğü o kısacık zamanlarda hep çocuğu ateşe attı.

4
1
yanıtYanıtla
imPARAtor:

geldiğinde fatih terim o''nu oynatır diyen sendin leventciğim ne oldu şimdi oynatamadı mı fatih terim ?

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title