Haberler

Emre Belözoğlu'ndan gündeme damga vuracak sözler: Türk futbolunun selası okunmak üzere

Güncelleme:

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolunun geleceğinden ümitli olmadığını belirtti. Belözoğlu, "Türk futbolunun selası okunmak üzere" dedi. Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 yıla ihtiyaç olduğunu belirten Belözoğlu, Türk futbolunda idealist kişilerin önünün açılması gerektiğini ve yöneticilerin bu konuda sorumluluk hissetmesi gerektiğini vurguladı.

Süper Lig ekibi Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi'nde katıldığı oturumda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNUN SELASI OKUNMAK ÜZERE"

Türk futbolunun son dönemde sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Emre Belözoğlu, "Sosyokültürel bir problem var. Bunu gençler düzeltecek. Türk futbolunun şu anki mevcut düzende değişmesi, güneşin buz tutmasıyla bir. Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var. Söylediklerimizin bir karşılığı yok. Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünmüyorum. Selası okunmak üzere. Çok ümitvar değilim" dedi.

Sözlerine devam eden Belözoğlu, "Türk futbolunda idealist tipler var. O insanların önünün açılacağı bir yapının inşa edilmesi lazım. Futbol delisi bir adamım. Daha sistemsel ve felsefi değişimler yapmak lazım. Her sene yeni kural olmaz. 8 milyon nüfusa sahip Hırvatistan, tüm branşlarda şampiyonlar yetiştiriyorsa biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Futbol ikliminin düzelmesi gerekiyor. Bunun için yöneticiler sorumluluk hissetmeli. Şu an bunu becerebilecek bir potansiyel yok. Değişmesi gereken çok şey var. İnşallah bunu yapabilecek yönetici profilleri oluşur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Emre Belözoğlu Ankaragücü Futbol Sözler MKE Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

fenci sınıf:

Emre gibi adamlar giderse Türk futbolu düzelir.

156
33
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

sen gidersen düzelir küçük enişte

106
18
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Çok doğru söylemiş

42
41
yanıtYanıtla
Bud Spencer:

Emre bey bu soruyu önce baştakilere sonra kendine bir sor bakalım ne görüyorsun. Yani sela önce sen ve senin gibilerde başlayacak bunuda unutma. kişiliğin belli kısacası

60
10
yanıtYanıtla
Cengiz Hatun:

Fenerbahçe şampiyon olursa sela okunmaz. Galatasayar şampiyon olmaya yakın ise sela okunur. ??

21
29
yanıtYanıtla
Alparslan Aydoğan:

muhakkak ama senin payında az değil

37
9
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

senin gibiler bu hale getirdi

15
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Türkiye de Ali Koç gibi fitne fesatcı gayrimüslimler kulüplerin başınnda olduğu müddetçe Türkiye de spor dünyası bitmeye mahkumdur .

4
10
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

4 büyük takım olduğu sürece Bu ülkede Futbol Dü zel mez...

4
4
yanıtYanıtla
MUHAMET KİNG:

Her nekadar fenerli olduğunu söylese de bence o iyi bir Cimbomlu gibidir türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ilk üçün içindedir

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title