Haberler

Emmanuel Eboue'den Galatasaray'a: Beni Alın

Güncelleme:

Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'a eski futbolcusu Emmanuel Eboue, "Beni alın. Garanti para istemiyorum. 6 ay sözleşme imzalayalım." teklifi yaptı.

Sağ bek arayışlarını tüm hızıyla devam ettiren Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi... Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen ve çok sevdiği için Türkiye'den ayrılmayı düşünmeyen Emmanuel Eboue, "Beni alın" dedi.

"UZUN VADELİ SÖZLEŞME İSTEMİYORUM"

Fildişili sağ bek, aracılar vasıtasıyla ulaştığı Mehmet Özbek'e, "İdmanlarımı yapıyorum. Fiziki eksiğim yok. Tek eksiğim maç kondisyonu. Onu da kısa sürede elde ederim. Uzun süreli sözleşme istemiyorum. 6 aylığına sözleşme imzalayalım. Maç başı para alırım. İmza parası veya garanti para da istemiyorum. Sadece şans istiyorum. Eğer ikinci yarıda 15 maç oynarsam bana sözleşme verirsiniz" teklifinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Eboue Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (10)

Yürü Para Yok:

Ne Yüzsüz Herif Kovmadık mı Oğlum Seni Biz ?

1
39
yanıtYanıtla
ada:

adam gibi adam bu adamı harcadılar futbolu 5 para etmez SABRİ ye koskoca takımın kanat oyununu teslim ettiler dünya para harcadılar. . bu adamın driplingleri yeter. ne kadar defans görünsede iyi derecede tekniğide var ve çok koşuyor. bir iki maç hata yaptı die adamı sildiler. sabrinin, burakın, tarıkın korayın, bilalin , her maçı hata ama hala kadroda kalıp dünya para alıyorlar

24
1
yanıtYanıtla
ali:

bu adam tam galatasaraylı alınsın zaten haksızlık edildi tüm galatasaray camiyası bastırsın

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınneo:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınadamın realmadride bile gol atacak özgüveni var ortaları süper süratli ve teknik. bu adamın tek ayağı sabrinin bütün bedenine bedel. bu adamı boşa harcadılar.

22
0
yanıtYanıtla
İsmail:

Bu adam tarık çamdal a da sabri ye de bin çeker gs yönetimi kadar kötü yönetilen başka bir yönetim yok. eğer eboue le olmaz diyorsan eboue den daha iyisini alacan yoksa elinde tutacan sabriyle tarıkla olmaz bu işler

13
0
yanıtYanıtla
Adelet:

Seni almazlar. Çünkü fazla para istemiyorsun onlar kazıklanmayı seviyorlar

7
0
yanıtYanıtla
veyselMobil-ANDROID:

ondan iyisi olmaz bence kesinlikle alinmali herzaman iyiydi hatta gelmis gecmis en iyi sagbekimiz

3
0
yanıtYanıtla
yunus:

sabriye 10 seneyi geçen sürede sabret ama dünya çapında eboueyi bir kalemde sllip at. Adama gülerler.

1
0
yanıtYanıtla
İDARECİ YOK:

SEMİH GİBİ CANLI BOMBAYI TAKIMDA TUTANLAR EBOUE Yİ YOLLARLAR GS İYİ YÖNETİLEMİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

Para İstese Alırlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title