Haberler

Elazığ'da Kadın Basketbol Takımının Başına Hakan Acer Getirildi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare, geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol ile Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan antrenör Hakan Acer ile anlaşmaya vardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare, geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol ile Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan antrenör Hakan Acer ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Elazığ'a play-off heyecanı yaşatan Elazığ İl Özel İdare'de Derya Özyer ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Hakan Acer'e emanet etti. Hatay Büyükşehir Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra takımıyla Avrupa deneyimi de yaşayan tecrübeli çalıştırıcı kısa bir süre Edirnespor'da da görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol ekibinin başına getirilen Acer, takımıyla play-off maçları sonunda Bilyoner.com Basketbol Ligi'ne yükselme sevinci yaşadı. Sezon tamamlandıktan sonra, başarılı çalıştırıcı Elazığ ekibiyle 2 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Acer basketbol Elazığ Acer Spor Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title