Haberler

Efeler 09 Spor, iki takviye gerçekleştirdi

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup temsilcisi Efeler 09 Spor, kaleci Melih Enes Uygun ve forvet oyuncusu Mert Efe Çölbeyi'ni transfer etti.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup temsilcisi Efeler 09 Spor iki takviye gerçekleştirdi. Aydın ekibi geçtiğimiz sezonu Gümüşhanespor'da tamamlayan kaleci Melih Enes Uygun ve İskenderunspor'dan forvet oyuncusu Mert Efe Çölbeyi'ni transfer etti. İzmir ekibi Göztepe altyapısında yetişen 21 yaşındaki Melih Enes, Bodrumspor, Antalyaspor ve Gümüşhanespor takımlarının kalesini korudu. Yine Göztepe'den yetişen golcü 23 yaşındaki Mert Efe Çölbeyi  Akhisarspor, 52 Orduspor, Karaköprü Belediyespor, İskenderunspor ve Elazığspor takımlarında top koşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mert Efe Efeler Spor Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title