Haberler

Eczacıbaşı Vıtra Dünya Şampiyonu

Türk voleybolunun önemli ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA, Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nın finalinde Dinamo Krasnador takımını 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Türk voleybolunun önemli ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA, Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde Dinamo Krasnador takımını 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

2015 DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası finalinde de Dinamo Krasnodar takımını 3-1 yenerek bu sezon çifte kupa kaldırmanın mutluluğunu yaşadı.

Saal Salonu'nda Türk taraftarların da desteğini alarak mücadeleye başlayan Eczacıbaşı VitrA, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Neslihan'ın muhteşem performansıyla rakip karşısında etkili bir oyun sergileyen Eczacıbaşı Vitra, ilk seti 25-16 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de Krasnador'a adeta salonu dar eden Türk ekibi, bu bölümü de 25-21 üstün tamamlayarak 2-0 üstünlüğü yakaladı. Üçüncü set nefes nefese geçerken, Dinamo Krasnador seti 26-24 alarak durumu 2-1'e getirdi.

Dördüncü sette oyuna ağırlığını koyan Eczacıbaşı VitrA, rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek seti 25-19 maçı da 3-1 kazanarak voleybolda dünyanın en büyüğü oldu.

Mücadele sonrası Eczacıbaşı VitrAlı oyuncular, teknik heyet ve salonu dolduran Türk seyirciler şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Öte yandan Brezilya'nın Rexona Ades takımını 3-0 yenen İsviçre temsilcisi Volero ise turnuvada 3. oldu.

SALON: Saal

HAKEMLER: Susana J. Rodriguez (İspanya), Phillippe Shuermann (Lihtenştayn)

ECZACIBAŞI VITRA: Gözde, Larson, Neslihan Demir, Furst, Poljak, Asuman, Esra, Dilara, de La Cruz

DINAMO KRASNADOR: Kosheleva, Dianskaya, Almeida, Shaskova, Rodrigues, Podskalnaya, Bibina, Kryuchkova, Pasynkova, Krivets, Khodunova, Kalderon, Maryukhnich, Filishtinskaia

SETLER: 25-16, 25-21, 24-26, 25-19

SÜRE: 118 dakika - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Dinamo Krasnodar Vitra Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title