Haberler

Ece Haraç Hırvatsitan'da Avrupa Üçüncüsü Oldu

Yalova Belediyespor’un milli tenisçisi Ece Haraç’tan tarihi madalya geldi.

Yalova Belediyespor'un milli tenisçisi Ece Haraç'tan tarihi madalya geldi. Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen 59. Avrupa Yıldızlar-Gençler Şampiyonası'nda yıldız kızlar çift maçlarında Yalovalı sporcu, partneri Özge Yılmaz'la birlikte yarı finalde Plaian/Zironova çiftine 3-2 yenilmesine karşın Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Yıldızlar kategorisinde masa tenisi tarihinde ilk madalyayı getiren Ece Haraç/ Özge Yılmaz çifti son 64 turunda Çek Cumhuriyeti'nden Stepanova/Pytlikova çiftini 3-1, son 32 turunda Belaruslu Aklhouskaya/Kisel ikilisini 3-0, son 16 turunda Macar Dari/Drabant çiftini 3-2 yendi.

Rakiplerini bir bir dize getiren Türk sporcular, çeyrek finalde Polonyalı Anna Wegrzyn/Katarzyna Wegrzyn ikilisini 11-8, 11-6 ve 11-9'luk setlerden sonra 3-0 yenerken yarı finalde Tomen Plaian ve Rus Zironova ikilisine 11-6, 6-11, 4-11, 12-10 ve 3-11'lik setlerden sonra 3-2 yenilerek Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

İHA muhabirine açıklama yapan Masa Tenisi İl Temsilcisi Başol Haraç, "Sporcularımız Ece ve Özge'nin elde ettiği başarıdan ötürü kutluyorum. Masa Tenisi tarihimizde Avrupa Şampiyonası'nda çift kızlarda ki ilk madalyamız bu. Tarihe tanıklık ettik. Başta kızım Ece ve takım arkadaşı Özge Yılmaz'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hırvatistan Özge Yılmaz Yalova Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title