Haberler

    Yarsuvat, Amrabat Üzerinden Terim'e Gönderme Yaptı

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu'nda Nordin Amrabat'ın geri döneceği iddialarına cevap verirken Fatih Terim'in de kulağını çınlattı.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu'nda Amrabat'ı geri isteyen üyelere tepki gösterdi.

    "AMRABAT'A O PARAYI BEN VERMEDİM"

    Duygun Yarsuvat üyelere 41 futbolcumuz ve kadroyu azaltmak için uğraşıyoruz. Şimdi bir de Amrabat gelirse onun da parasını ödeyeceğiz. Bunu da biliyor musunuz? diye konuştu. Bu sırada üyeler "Amrabat'a çok para ödendi. İyi de oynuyor?" diye soruldu. Yarsuvat bu soruya ise 'Amrabat'a o parayı ben vermedim onu alan teknik direktör de gitti zaten' dedi.

    YARSUVAT, TERİM'İN KULAĞINI ÇINLATTI

    Yarsuvat'ın "Amrabat'a o parayı ben vermedim onu alan teknik direktör de gitti zaten" sözleri akıllara Fatih Terim'i getirdi. Çünkü dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in isteği doğrultusunda hareket eden Abdürrahim Albayrak, Faslı futbolcuyu Kayserispor'dan Galatasaray'a kazandırmıştı. İsim vermeden "Amrabat'ı alan teknik direktör de gitti zaten" diyen Duygun Yarsuvat, Fatih Terim'in de kulağını çınlatmış oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Duygun Yarsuvat Nordin Amrabat Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    500

    Yorumlar (12)

    lionMobil-ANDROID:

    terim kadar olun yeter

    16
    26
    yanıtYanıtla
    ImparatorMobil-ANDROID:

    Terim` in tirnagi olun hepimize yeter fatih terimin adini agziniza alirken abdest alin abdestt

    13
    27
    yanıtYanıtla
    İsmail Mobil-IOS:

    Fatih terimi gonderdiniz G.S Bitirdiniz

    12
    6
    yanıtYanıtla
    addolMobil-ANDROID:

    Yediler be terimi yeee

    8
    6
    yanıtYanıtla
    özcimbomluMobil-ANDROID:

    fatih terim (imparator) lakabını hiç hak etmiyor bence 3.kez göreve gelirken söz konusu gs ise gerisi teferruat diyordu hani nerde nasıl gs lisin bu kadar borcun yarısı fatih hocanın yaptığı yanlış transferlerden doğan borçlar (yiğit gökoğlan engin baytar amrabat dany chjeu ) bunlar bazıları 2 dönemi hariç

    8
    4
    yanıtYanıtla
    446Mobil-ANDROID:

    terim gitti cimbom bitti

    5
    5
    yanıtYanıtla
    HÜSEYİN YEŞİLBAŞ:

    TERİM''İN BAŞARILARI KADAR BAŞARISIZLIKLARI DA KONUŞULSAYDI EĞER GALATASARAY BU GÜNKÜ KONUMUNDA OLMAZDI.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    yoksuldan yoksun:

    Ya abi bırakın şu terimi gazla futbolmu oynatılıyor hangi devirdeyiz , bitti artık gelmesin. İlla biri gelcekse Yılmaz Vural gelsin oda gaz veriyor bağırıyor dövüyor bile :D Prandilleden daha kötü sonuç mu alıcak sanki , Şu adama bi şans verin oylama yapın anket yapın

    2
    2
    yanıtYanıtla
    mücahit:

    galatasaraya enbüyük kazığı terim attı. . . uydurma topculara milyon dolarlar verdirdi. . . birde ünal aysal varki onun iki yılda takımı düşürdüğü durumdan yirmi yılda kurtulamayız

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yiğit:

    Terim yanlış transferler yaptı vs. diyorsunuzda, Terim bu futbolcularla geldiği sezondan önceki sezon 8. olarak bitirmiş takımı 2 yıl üst üste şampiyon yaptı, Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıkarttı. . Dünyanın parasını da kazandırttı Galatasaray''a. . . Suç Fatih Terim''in mi şimdi? İyi gün taraftarısınız. . !

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title