Haberler

    Dursun Özbek: "Galatasaray Çok İyi Yolda"

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, elde ettikleri başarının mali yapıdaki düzelmenin eseri olduğunu söyledi.

    Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi arasında yapılan iş birliği anlaşmasının, üniversitenin Bağcılar kampüsünde düzenlenen imza törenine katıldı.

    Tören öncesinde düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özbek, kulübün mali yapısını düzeltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini dile getirerek, "Hangi düzeni kurarsanız kurun eğer bozuk bir mali yapıyla yürüyorsanız başarı şansınız yok. Kulübün sürdürülebilir bir mali yapısı olması gerekiyordu. Bu manada gayrimenkullerin geliştirilmesi suretiyle bir çalışma yaptık. Bu projeler başarıyla sürmektedir. Galatasaray'da başarının gelmesi mali yapının düzelmesinin bir eseridir. Sabırla bu projeleri takip ediyor ve sürdürüyoruz. Hiç endişe etmeyin Galatasaray çok iyi yolda. Galatasaray kısa zamanda bu projelerin meyvelereni toplamaya başlamıştır. Daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu.

    Türkiye'nin futbolda Avrupa'nın gerisinde olduğunu aktaran Özbek, " Türkiye, aradaki farkı çabuk kapatmak zorunda. Bu ülkelerde futbolun oynandığı tarz ile Türkiye'de oynanan tarz belli. Burada Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız futbol sevdalısı ve eski bir futbolcu. Türk futboluna büyük değer ve destek veriyor. Her böldede çok modern statlarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız futbolumuzun gelişmesinde ve büyümesine büyük katkı sunuyor." ifadelerini kullandı.

    Dursun Özbek, Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günüile yapaçakları derbi maçla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Özbek, konuyla ilgili "İki takım yüz yıldır oynuyor ve yüz yıllarca da oynayacak. Bırakalım kendi akışında gitsin." dedi.

    Bir öğrencinin, "Başkanım, takımın, Östersunds'a elemesinden sonra totem yapmak için maçları statta izlemediğinize yönelik haberler yazıldı. Derbide statta olacak mısınız?" şeklindeki sorusuna gülümseyen Özbek, başka soru sorulmasını istedi.

    Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Özbek, sporda şiddet ve ırkçılığı önlemek için çalışma yaptıklarını vurgulayarak, "Sporun içindeki provokatif konulara el atmak lazım. Cezanın bireyselleştirilmesi hususu üzerinde çalışıyoruz. Yasada bu konuda değişiklikler yapılabilir. Yeni yapılan statlarımızda şiddete bulaşanları tespit etmek mümkün. Bu kişilerin tespit edilmesi ve spor müsabakalarından uzaklaştırılmasıyla şiddetin büyük ölçüde engellenebileceğini düşünüyoruz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın istediği doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Şiddet spora yakışmıyor." değerlendirmesinde bulundu.

    Panelin ardından yapılan iş birliği anlaşması imzalandı. Galatasaray Kulübünün sporcuları ve çalışanlarının ağız ve diş sağlığını kapsayan anlaşmaya, Dursun Özbek, Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş ile üniversite rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan imza attı.

    Törende Prof. Dr. Çağrı Erhan, Özbek'e, Altınbaş Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Ormanı'na dikilmek üzere 21 adet fidan sertifikası hediye etti.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ali Altınbaş Galatasaray Bağcılar Türkiye Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    title