Haberler

    Durmuş: "Samsunspor Yarın Karakterini Ortaya Koyacak"

    Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yarın kendi evinde oynayacakları Çaykur Rizespor maçında takım karakterlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

    Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın saat 15.30'da kendi evinde Çaykur Rizespor takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi değerlendirmede bulanan Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yarınki maçta Samsunspor'un karakterini koyma zamanı olduğunu ifade etti.
    Her maçın kendileri için değerli olduğunu ifade eden Durmuş, "Yarın ki maç Samsunspor için karakter koyma zamanı. Yani bulunduğumuz yer biraz tereddüt yaratıyor. Bir an önce buradan kurtulmamız gerekiyor. Onun için de iyi mücadele edip, kazanmak istiyoruz. Çaykur Rizespor da iyi bir takım, onların da bulunduğu yer önemli. Biz de inşallah bir tavır ortaya koyacağız. Kaybetmek istemiyoruz. Kesinlikle hedefimiz kazanmak, kazanamasak da kaybetmek istemiyoruz. Bu maçı çok önemsiyoruz. Bütün odak noktamız Rizespor. Maçın sonuna kadar bir tavır ortaya koyacağız. Bunun karşılığı da inşallah 3 puan olur. Buna inanıyoruz" dedi.
    Taraftara da çağrıda bulunan Durmuş, "Bütün enerjimizi ve gücümüzü onlardan alıyoruz. 12'nci adam olarak onları yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız bizim için çok değerlidir" diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Besim Durmuş Samsunspor Spor Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Bakmadan Geçme

    Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

    Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title