Haberler

    Dünyanın En Büyüğü Real!

    FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Arjantin'in San Lorenzo takımıyla karşılaşan Real Madrid rakibini 2-0 yenerek dünya şampiyonu oldu.

    Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, son Libertadores Kupası şampiyonu San Lorenzo ile FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde karşılaştı.Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun ortaya koydu.Beşinci ve 18. dakikalarda Ronaldo San Lorenzo kalesine zor anlar yaşatan Madrd ekibi, eşitliği bozamadı.28. dakikada Benzema'nın cea sahası dışından sağ ayağıyla vurduğu etkili ve güzel şutu San Lorenzo kalecisi Torrrico çok güzel çıkardı.37. dakikada Real Madrid, Toni Kroos'un kullandığı kornerde Sergio Ramos'un kafa vuruşuyla golü buldu ve 1-0 öne geçti.45. dakikada San Lorenzo, Pablo Barrientos'ın ceza sahasına ortasında Walter Kannemann'ın kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı ancak Arjantin ekibi beraberliği yakalayamadı.Bu pozisyonun hemen ardından hızlı atağa kalkan Real Madrid, Ronaldo'nun ceza sahası dışından vurduğu şutla farkı ikiye çıkarma fırsatı yakaladı ancak bu fırsatı değerlendiremedi.İlk yarı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.Real, ikinci yarıya da atak başladı ve 51. dakikada istediği ikinci gole ulaştı. Isco'nun pasında ceza sahasının sağ çaprazından sol ayağıyla müthiş bir şut çeken Gareth Bale, topu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı.72. dakikada Karim Benzema, ceza sahası içinde net bir gol fırsatını değerlendiremedi.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Real Madrid rakibini 2-0 mağlup ederek FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın sahibi oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    San Lorenzo Real Madrid Arjantin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title