Haberler

Dünya Kupasında Kalecileri Bekleyen Tehlike: Telstar

Güncelleme:

Adidas'ın Dünya Kupası için yeniden tasarladığı efsane top "Telstar" şimdiden kalecilerin korkulu rüyası haline geldi. İspanya'nın başarılı file bekçileri topun kontrolünün zor olduğundan yakındı.

Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesinde İspanyol kaleciler David de Gea, Pepe Reina ve Marc-Andre ter Stegen, turnuvada kullanılacak topla ilgili şikayetlerde bulundu.

Almanya ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan başarılı eldivenler, kalecilerin bu topla büyük sorunlar yaşayabileceklerine dikkat çekti. 1970 ve 1974 Dünya Kupası'nda kullanılan "Adidas Telstar" modelinin yeniden tasarlanmasıyla oluşturulan futbol topu geçtiğimiz Kasım ayında tanıtılmıştı.

"PLASTİK TOPUN TUTULMASINI ZORLAŞTIRIYOR"

Konu hakkında açıklama yapan Reina, "Garip şeyler yapıyor, uçuşu tahmin edilemez ve üzerinde iyileştirilmesi gereken çok yer var. Sizinle bahse girerim ki Rusya'da 35'ten fazla uzaktan gol göreceğiz. Çünkü antrenman yapmak imkansız. Ve üzerindeki plastik topun tutulmasını zorlaştırıyor" dedi.

"GERÇEKTEN ÇOK GARİP BİR TOP"

Manchester United'ın kalecisi De Gea ise, "Gerçekten garip bir top. Çok daha iyisi yapılabilirdi" ifadelerini kullanırken Barcelona'nın kalecisi Ter Stegen, "Çok hareket ediyor. Ama bence, bununla çalışmaya alışmamız gerekecek ve Dünya Kupası başlamadan önce olabildiğince çabuk kavramaya çalışacağız. Başka seçeneğimiz yok." şeklinde konuştu. (Skor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rusya Federasyonu Pepe Reina De Gea Adidas Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (5)

Sabri:

Gol sayısı çok olsun, izleyiciyi çeksin diye maçlar.

0
0
yanıtYanıtla
Düzeltme.:

Marc-Andre ter Stegen, İspanya liginde oynayan bir Alman vatandaşıdır, İspanyol değildir.

0
0
yanıtYanıtla
Kaleci alwarez:

Ben denedim hiç güzel bir top değil.

0
0
yanıtYanıtla
atilla:

videodaki adam mümkün olan en stabil top diyor kaleciler top çok tuhaf hareket ediyor diyor biri yalan söylüyor bence kaleciler haklı.

0
0
yanıtYanıtla
adana:

her türlü oyun hile düzenbazlık var futbolun içinde artık top giderken yön değiştiriyor zikzak çiziyor. futboldan uzaklaştım bu nedenle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title