Haberler

Dünya Kupası'nın favorisi belli oldu! Zirvedeki takıma verilen oran çok şaşırttı

Güncelleme:

İddaa'da Dünya Kupası şampiyonluk oranları belirlendi. Brezilya 3.85 oranla Dünya Kupası'nın favorisi olarak gösterildi. Brezilya'yı 5.50 oranla Arjantin takip etti. Ronaldo'nun kaptanlığını yaptığı Portekiz ise ilk 5'e giremedi.

20 Kasım Pazar günü Katar-Ekvador maçıyla başlayacak Dünya Kupası için nefesler tutuldu. Futbol dünyasında Brezilya, Arjantin, İngiltere, Almanya, Portekiz, Belçika ve İspanya'nın favoriler arasında olduğu konuşuluyor. İddaa'da belirlenen şampiyonluk oranları ise hayli şaşırttı.

BREZİYLA ZİRVEDE

İddaa, Brezilya'yı 3.85'lik oranla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterdi. İkinci sıradaki Arjantin'in 5.50, üçüncü sıradaki Fransa'nın ise 6.80'lik oranı var.

Dünya Kupası'nda şampiyonluk oranları belli oldu! Favori takıma verilen oran çok şaşırttı

HEPSİ İLK PEŞİNDE

Uzun yıllardır kıyaslanan Messi, Ronaldo ve Neymar üçlüsü daha önce bu turnuvayı hiç kazanamadı. Üç star da bir ilki başarmak için takımlarına liderlik edecek.

İşte favorilerin oranları:

  1. 3.85 - Brezilya
  2. 5.50 - Arjantin
  3. 6.80 - Fransa
  4. 7.50 - İngiltere
  5. 7.60 - İspanya
  6. 10.00 - Almanya
  7. 11.00 - Hollanda
  8. 14.00 - Portekiz
  9. 16.00 - Belçika
Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Lionel Messi Brezilya Arjantin Neymar Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title