Haberler

Dünya futbolu şaşkın! Tuzlaspor'dan tarihi transfer

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig ekibi Tuzlaspor, bu zamana kadar bonservisine toplam 51 milyon euro ödenen 30 yaşındaki Giannelli Imbula ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul ekibinin yeni yıldızı daha önce Porto, Marsilya ve Stoke City gibi takımların formalarını giydi.

Tuzlaspor çarpıcı bir transfere imza attı. 1. Lig'de 14. sırada bulunan İstanbul ekibi, son olarak Portekiz Ligi'nde Portimonense SC forması giyen ve kariyerinde dünyaca ünlü kulüpler bulunan Giannelli Imbula'yı kadrosuna kattı.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Tuzlaspor sosyal medya hesabından transfere ilişkin yaptığı açıklamada, " Marsilya, Porto ve Stoke City formaları giymiş olan Kongolu yıldız oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Oyuncumuza başarılar diliyor sezonun 2. yarısı için parolamızı daha yüksek sesle tekrarlıyoruz. Hedefe doğru." ifadelerine yer verildi.

KARİYERİNDE DEV TAKIMLAR VAR

Tuzlaspor'un yeni transferi Giannelli Imbula'ya bu zamana kadar kariyerinde toplam 51 milyon euro bonservis ödendi. Kongolu orta saha kariyerinde Porto, Marsilya ve Stoke City formaları giydi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Stoke City İstanbul Marsilya Porto Dünya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (10)

ömer sezgin:

Giannelli Imbula ile dostluğuz taa 1940 lara dayanıyor , o zmanlar bunun amcası bizim dükkanda usta başıydı, Giannelli Imbula da ara sıra gelir işlere yardımcı olurdu. iyidi hoştu ama biraz boştu..Neyse, hoşgelmiş koca yürrekli adam

16
49
yanıtYanıtla
ömer sezgin:

bir gün hiç unutmam Kenyadayız, bu geldi dedi agu magu dedim duur, senden iyi topçu olur. öylede oldu maşallah..

21
33
yanıtYanıtla
Vedat Bütün:

2016 yılında Bodrum'a tatile gitmiştim.Tekne turu yaparken,teknedeki rüzgar sebebi ile terliğim denize düştü.Bu kara çocuk hiç tereddüt etmeden suya atladı terliği yakaladı.Hos geldin,koca yürekli adam

15
29
yanıtYanıtla
Seyfettin Sucu:

Birminghgam daki evimin önündeki toprak sahada maç yaparken bir kaç arkadaşıyla geldi ve çocuklara 10 ar paund dağıtmıştı. Hoşgeldin Türkiye'ye güzel insan

34
8
yanıtYanıtla
Seyfettin Sucu:

2016 da Stoke City'de oynarken şans eseri stadyumdan izlemiştim kendisini. Ön libero oynamasına karşın ataklarda devamlı öne çıkıyor ve kaleyi gördüğü anda hiç acımadan vuruyor. O zamanlar futbolunun yanı sıra yardımsever bir kişiliği vardı.

23
5
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

Kongo'da kaldığım zamanlar yan komşum babası İgnalaualala Bey ile beraber kaçak yayından Stoke Citydeki maçlarını izlerdik. Kendisini görmüşlüğüm yoksa da mahalleli tarafından çocukluğundan efendi biri olarak bahsedilirdi. Hoşgeldin Türkiyeye.

15
7
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

ziyaaa

yanıt16
yanıt2
Es ruzgar:

Maliye ,,bu transfer yapan kulüpleri incelemeye almalı özellikle İstanbul kulüplerini nerden geliyor bu paralar Türkiye'de kulüplerin vergi borcu ne oldu futbolculardan neden çekirdek parası kadar vergi alınıyor teknik direktörler vergi niye vermiyorlar

11
3
yanıtYanıtla
Tunahan GÜN:

Bir gün yine Marsilya’dayız ayağım takıldı tam düşüyordum ki kolumdan biri yakaladı beni tuttu. Bir de ne göreyim kara uzun yağız bir delikanlı. Hoşgeldin Türkiye’ye koca yürekli insan.

5
8
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hoşgeldin istanbul'a MIZRAKÇI Giannelli Imbula

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title